Belading van Transporter Pick-up met hijskraan in de bouw

Bouw

Voor elke bouwondernemer de ideale bedrijfswagen

Welke bouwwerkzaamheden je ook uitvoert, een Volkswagen bedrijfswagen is perfect aan te passen naar jouw specifieke behoeften. Er is volop keuze in de uitrusting, de motoren, het interieur, de infotainment en bedrijfswageninrichting.
Wij begrijpen dat je op zoek bent naar betrouwbaarheid. Stilstand is geen optie. Jij kunt daarom niet zonder de zekerheid van snelle reparatie of vervangend vervoer. 

Volkswagen Bedrijfswagens Centrum
Hier zorgen teams van specialisten voor op maat gemaakte oplossingen voor iedere bedrijfsvoering. En je kunt rekenen op service op maat, als het moet op locatie en wanneer het jou uitkomt. 

Maatwerk
Ons gespecialiseerde Volkswagen Bedrijfswagens team staat voor je klaar om samen de ideale bus voor jouw werkzaamheden samen te stellen.

Trekvermogen
Het trekvermogen van onze bedrijfswagens is indrukwekkend. De Transporter trekt tot 2,5 ton, de Crafter en Amarok tot 3,5 ton.

Service
Bij een bus waar je op kunt bouwen, hoort service waar je op kunt rekenen. Daarom staan we 24/7 voor je klaar met de Altijd Door Service.

Voor elke bedrijfswagen de juiste ombouw

Voor elke bedrijfswagen de juiste ombouw

Bedrijfswageninrichting

Voor elk type Volkswagen Bedrijfswagen en voor elke branche maakt het merk Aluca van jouw voertuig een efficiënt ingerichte werkplaats op wielen. Binnen het modulaire systeem Aluca zijn de diverse componenten slim op elkaar afgestemd. Grijpbakken voor losse onderdelen? Vergrendelbare lades waar jij grote gereedschappen veilig in opbergt? Of losse opbergkoffers die je in een handomdraai uit de bedrijfswageninrichting haalt en meeneemt naar jouw klus ter plaatse? Dat is allemaal mogelijk met het ALUCA kastensysteem.