Volkswagen dealer.

Bourguignon Dokkum. Dé Volkswagen Bedrijfswagen dealer van Friesland!

Route

De Brege 4
9101 PW DOKKUM
Tel: 0519-228090
Fax: 0519-228999
info@bourguignon.nl

Welkom op de officiële Volkswagen dealer-pagina van Bourguignon. Wij zijn dealer van Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en VW Bedrijfswagens in Friesland en omstreken.

"Dat is waar het om draait bij Bourguignon!"
Geen betere partner dan Bourguignon als het om automobiliteit in Friesland gaat. Met de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens onder één dak bieden wij u het beste op autogebied in Leeuwarden, Dokkum en omstreken. Via ons krijgt u niet alleen een voorsprong in (steeds milieuvriendelijkere) techniek, maar ook in service.

Bourguignon staat voor One Stop Shopping in Mobiliteit. Voor het beste in verkoop, inruil, occasions, onderhoud, reparatie, schadeherstel, leasen, huren, financieren en verzekeren in Friesland. Het is onze drive om de beste te zijn en de beste te blijven. Daarom lopen wij net een stapje harder. We doen net een beetje meer. Dat is wat wij bedoelen met beter, best... Bourguignon. 

Ga direct naar:
Volg Bourguignon ook op:
Wij leveren gegarandeerde, hoogwaardige dienstverlening op het gebied van mobiliteit. De behoeften van klanten in de provincie Friesland staan centraal in ons handelen, waarbij respect, oprechtheid en betrouwbaarheid de kernwaarden zijn waarmee onze mensen op unieke wijze het verschil maken! Bourguignon is te vinden in Leeuwarden en Dokkum.

Overige vestigingen: LEEUWARDEN

Openingstijden showroom
ma - do
09:00 - 18:00
vr
09:00 - 21:00
za
09:30 - 17:00
zo
Gesloten
Openingstijden werkplaats
ma - do
07:30 - 17:00
vr
07:30 - 21:00
za - zo
Gesloten

Bedrijfswagens licenties

  • Onderhoud
  • Voorkeurselectie occasions
  • Onderdelen verkoop
  • Schadeherstel
  • Verhuur
  • Verlengde openingstijden

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.