Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck voor € 20

Wintercheck
Nu voor slechts € 20

Voorkom stilstand deze winter.
Voor mekaar. Met de Altijd Door Wintercheck.

Voorkom stilstand deze winter

Wintercheck voor
€ 20

Voorkom stilstand deze winter

Wintercheck voor
€ 20

Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck

Met de Altijd Door Wintercheck weet je zeker dat je bus klaar is voor de koude wintermaanden. Zo voorkom je stilstand en weet je zeker dat je deze winter niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Onze gekwalificeerde monteurs kijken je bus namelijk na op 20 essentiële punten. Van banden, remmen, ruiten en motorruimte tot elektrische installatie, interieur, exterieur en vullen daarnaast gratis de vloeistoffen bij.

Plan dus snel een wintercheck voor je bus bij de dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Veilig op weg deze winter met winterbanden

Extra grip op de zaak deze winter
met winterbanden

Het beste moment om je zomerbanden te wisselen, is zodra de buitentemperatuur onder de 7 graden daalt. Winterbanden zorgen dan voor meer grip en verkorten de remweg bij koude en natte weersomstandigheden. Zorg dat je veilig aankomt op de volgende klus en plan op tijd jouw bandenwissel. Banden wisselen kan al vanaf € 41 en wij kunnen je zomerbanden voor je opslaan in ons bandenhotel.

Op zoek naar nieuwe winterbanden?

Wil je met een veilig gevoel de weg op deze winter, maar heeft jouw bedrijfswagen nieuwe winterbanden nodig? Bekijk dan snel ons scherp geprijsde aanbod winterbanden in onze webshop.

Aanbieding op accessoires

20% korting op kunststof vloerplaten van SKILD

Tijdens een rit in je bedrijfswagen kunnen de vloer, de lading en het gereedschap beschadigen. Om dit te voorkomen kies je voor de betrouwbaarheid van SKILD vloerplaten, gemaakt van A-klasse topkwaliteit. Daarnaast zijn de vloerplaten van SKILD nu tijdelijk extra voordelig. Je profiteert nu namelijk van 20% korting op alle kunststof vloerplaten uit het assortiment van SKILD. De kunststof vloerplaten zijn er al vanaf € 327 inclusief montage.

SKILD vloerplaten Volkswagen Bedrijfswagens

Nu tijdelijk met 10% korting

Geef je bedrijfswagen een extra stoere en sportieve uitstraling met het Styling Pakket. Nu tijdelijk verkrijgbaar met 10% korting voor de Caddy Cargo en Transporter 6.1. Het pakket bestaat o.a. uit een voor- en achterspoiler, zwarte logo's voor en achter en functionele sidebars, waarmee je auto aan de zijkant tevens beschermd is tegen kleine schades. 

Het Styling Pakket bestaat uit:

 • Voorspoiler
 • Achterspoiler
 • Sidebars
 • Zwarte logo's voor en achter

Beschikbaar voor de:

 • Caddy Cargo vanaf € 1.960
 • Transporter 6.1 vanaf € 1.968

Vanafprijzen Styling Pakket zijn excl. BTW en incl. montage.
10% korting op het Styling Pakket geldt niet voor de Crafter.

De voordelen van onze Altijd Door Service

Omdat een buitengewone bedrijfswagen buitengewone service verdient. Omdat je een hekel hebt aan verrassingen die geld kosten. En… omdat je gewoon zonder zorgen de weg op wilt. Daarom krijg je nu 2 jaar garantie op onderhoud en zelfs 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. Dat betekent heel lang, heel relaxed rijden, zolang jij je bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer laat onderhouden. Dus is er iets met je Volkswagen? Wij lossen het op.

4 jaar garantie op reparaties. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Profiteer van 2 jaar garantie op onderhoud en 4 jaar garantie op reparaties
 • Tot wel 12 jaar garantie op de carrosserie
 • Voorwaarde: onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagen dealer
 • Reparatie door Volkswagen experts
 • Extra: gratis pechhulp in bijna heel Europa, ook in je eigen woonplaats

Bekijk de garantievoorwaarden