Profiteer nu van extra voordeel tot € 5.000 op de ID. Buzz Cargo met SEBA

Volkswagen Bedrijfswagens - Al meer dan 75 jaar voor mekaar

Volkswagen Bedrijfswagens
Al meer dan 75 jaar voor mekaar

Ontdek onze acties

ID. Buzz Cargo Bulli Edition

De standaard extra rijk uitgeruste ID. Buzz Cargo Bulli Edition is nu verkrijgbaar vanaf € 49.990, waarbij je profiteert van ruim € 6.300 voordeel. En met de SEBA subsidie van maximaal € 5.000 kan de aanschaf nog aantrekkelijker zijn.

Kies nu, wissel later met Flex Lease

Met Flex Lease sta je nooit vast. Kies de bedrijfswagen die nu het best bij je past en stap na één jaar simpelweg over naar een ander model, als jouw situatie daar om vraagt. En dat voor slechts een klein bedrag extra bovenop je maandelijkse leasetarief. Zo lease je bijvoorbeeld nu al een Caddy Cargo met Flex Lease vanaf slechts € 33 extra p/m en stap je na één jaar over naar een nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo.1

Wij brengen de humor naar Duitsland

Wij brengen de humor naar Duitsland

Laad jezelf op voor Oranje. In de aanloop naar het EK voetbal 2024 presenteert Volkswagen: de Oranje Comedy Buzz. Een voetbalpod- en vodcast vanuit onze volledig elektrische oranje ID.Buzz. Stand up comedians Stefan Pop en Rayen Panday, samen met speciale gasten zoals Ruben van der Meer, René van Meurs en Peter Heerschop, praten je helemaal bij. Dat wordt rollend van het lachen richting de wedstrijd.

Ontdek onze modellen

De nieuwe Transporter komt eraan

De nieuwe generatie van de Transporter is op alle fronten verbeterd. Zo krijgen de nieuwe modellen een aanzienlijk verder uitgebreide standaarduitrusting – met onder meer een digitale cockpit, centraal display en de nieuwste assistentiesystemen – plus volledig nieuwe en efficiënte aandrijfsystemen. Zo wordt de nieuwe Transporter de eerste Volkswagen bedrijfswagen die leverbaar wordt met diesel-, plug-in hybride- en elektrische aandrijflijnen. Daarnaast is de laadruimte 61 mm langer en de breedte tussen de wielkasten zelfs met 148 mm toegenomen ten opzichte van zijn voorganger. In september wordt de compleet nieuwe Transporter op de IAA in Hannover onthuld. De voorverkoop zal na de zomer van start gaan.

100% elektrisch, 422 km actieradius
De ID. Buzz Cargo

100% elektrisch, 422 km actieradius
De ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo

Maak kennis met het begin van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens: de elektrische ID. Buzz Cargo. Met een voor een elektrische bedrijfswagen ongeëvenaarde actieradius van 422 km (WLTP), supersnel opladen en een opvallend ontwerp, past de ID. Buzz Cargo perfect bij jouw bedrijf.

De nieuwe California

De California. Wereldwijd een succes en al decennialang het symbool van de perfecte combinatie tussen de ultieme campingervaring en dagelijks gebruiksgemak. De nieuwe California zet deze traditie moeiteloos voort. Innovatief concept, gebouwd op een nieuw platform, een volledig nieuw interieurontwerp en bomvol nieuwe functionaliteiten: de nieuwe California is zowel een betrouwbare metgezel in het dagelijks leven als een volwaardig kampeerbusje voor vrijwel ieder denkbaar avontuur.

Klaar voor morgen

Alles op een rij voor jouw keuze

Een bedrijfswagen kopen, het lijkt zo makkelijk. Maar wat is wijsheid, met steeds meer milieuzones, het einde aan de BPM-vrijstelling in 2025, grillige energieprijzen en 1001 andere onzekere factoren. Wordt het elektrisch? Hybride? Of toch nog een keertje diesel? De keuze hangt uiteraard af van jouw situatie. We helpen je graag op weg.

De Altijd Door Service van Volkswagen Bedrijfswagens

Ontdek de financiële mogelijkheden

Je rijdt sneller in een bedrijfswagen uit voorraad

Zit je werk te springen om een nieuwe bedrijfswagen? Koop een Volkswagen bedrijfswagen uit voorraad. Er is altijd een ruim aanbod nieuwe modellen van de Caddy Cargo, Transporter en Crafter beschikbaar. Kies de uitvoering, prijsklasse, transmissie, brandstof en bereken eenvoudig je maandbedrag. Zo rij je binnenkort in de bedrijfswagen die bij je past.

Volkswagen Bedrijfswagens nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Volkswagen Bedrijfswagens!

Elektrische bedrijfswagen

Veel ondernemers staan voor de vraag wanneer over te stappen op elektrische bedrijfswagens. Met een snel verbeterende actieradius en alsmaar sneller opladende accu’s, wordt een elektrische bedrijfswagen steeds vaker een optie. Een doorbraak hierin is de geweldige ID. Buzz Cargo. Wanneer je overweegt om over te stappen naar bijvoorbeeld een elektrische bedrijfswagen, heb je vast een hoop vragen. We helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes. 

Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Of je nou een volledig op maat ingerichte mobiele werkplaats, een glasresteel wagen, een koelwagen met zonnepanelen of een ergonomisch verantwoorde Kipper zoekt, Volkswagen Bedrijfswagens levert altijd het passende voertuig dat jouw werk makkelijker en aangenamer maakt.