De nieuwe Caddy Cargo
De nieuwe Caddy Cargo
De nieuwe Caddy Cargo

De nieuwe Caddy Cargo

Ik ben op zoek naar:

Ik ben op zoek naar:

COVID-19

Volkswagen Bedrijfswagens volgt de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus (COVID-19) op de voet. Wij realiseren ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij, ook in deze periode, de mobiliteit van jouw bedrijf kunnen verzorgen. Veiligheid en gezondheid staan daarbij altijd voorop. Voor onze klanten en voor onze medewerkers. Op dit moment zijn onze showrooms op afspraak open en onze verkoopadviseurs staan ook telefonisch en online volledig voor je klaar. Onze werkplaatsen zijn eveneens open voor reparaties en onderhoud. En ook de aflevering van auto’s kan in aangepaste vorm plaatsvinden.

Wij doen ons uiterste best om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heb je vragen over een nieuwe bedrijfswagen, je wagenpark, onderhoud, financiering of andere mobiliteitsvraagstukken?  Onze dealers voorzien je graag van advies, passend bij jouw situatie.

 

Mobiliteit van jouw onderneming

Inclusief gratis T1 Bulli tas

Wintercheck € 16,50

Inclusief gratis T1 Bulli tas

Wintercheck € 16,50

Wintercheck inclusief gratis T1 Bulli reistas
Wintercheck inclusief gratis T1 Bulli reistas
Wintercheck inclusief gratis T1 Bulli reistas

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de buurt.

EA189 dieselmotor terugroepactie

Bent u in het bezit van een Volkswagen met een EA189 dieselmotor en heeft u een brief ontvangen? Dan is uw auto onderdeel van de terugroepactie.

Bedrijfswagens voor jou

Je hebt bedrijfswagens. En je hebt Volkswagen Bedrijfswagens. Dat verschil merk je. Bij Volkswagen Bedrijfswagens weten wij heel goed dat een bedrijfswagen optimaal moet aansluiten bij de wensen en situaties waarin ze gebruikt worden door vakmensen en ondernemers. We bieden daarom een breed scala aan modellen. Betrouwbare bussen met innovatieve assistentiesystemen, die zorgen voor veel comfort, en die helpen je gevaarlijke situaties te voorkomen. Denk bijvoorbeeld eens aan de betrouwbare en grondig vernieuwde Transporter 6.1, de doordachte Crafter of de meest luxe bestelbus ooit: de Caddy C-edition. Wij hebben voor elke vakman een bus die elke werkdag een stuk lichter maakt. Configureer direct één van de modellen en selecteer de opties die jij nodig hebt. 

We denken graag met je mee over het gebruik van jouw bedrijfswagen, zo adviseren we over de inbouwmogelijkheden zodat de bus naadloos aansluit bij jouw benodigdheden. Verder adviseren we je ook graag over de financieringsmogelijkheden, of je nu een bedrijfswagen wil kopen of leasen: Bij Volkswagen Bedrijfswagens ben je aan het juiste adres!

Zoek je een Volkswagen Bedrijfswagens dealer bij jou in de buurt? We hebben een landelijk dekkend netwerk van Volkswagen Bedrijfswagens Centra en servicepunten, zodat er altijd een specialist bij jou in de buurt is.

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.