Crafter voor de prijs van een vergelijkbare Transporter

Volkswagen Bedrijfswagens
Al meer dan 75 jaar voor mekaar

Ontdek onze acties

Crafter voor de prijs van een vergelijkbare Tansporter1

Rijd nu de Crafter voor de prijs van een vergelijkbare Transporter.1 Al vanaf € 31.250 met voordeel oplopend tot € 4.585.1 Uit voorraad leverbaar. Zo rijd je in een Crafter die bij jou past en wanneer jij ‘m nodig hebt. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Multivan Bulli Edition

Ontdek de nieuwe Multivan Bulli Edition. Deze tijdelijk verkrijgbare uitvoering van de Multivan is standaard extra rijk uitgerust en daarnaast extra scherp geprijsd vanaf € 59.990.2 Daarnaast profiteer je van € 3.500 inruilpremie.3

Ontdek onze modellen

De nieuwe Transporter komt eraan

In 2024 introduceren we de opvolgers van de huidige Transporter 6.1. Deze nieuwe generatie van de Transporter is op alle fronten verbeterd. Zo krijgen de nieuwe modellen een aanzienlijk verder uitgebreide standaarduitrusting – met onder meer een digitale cockpit, centraal display en de nieuwste assistentiesystemen – plus volledig nieuwe en efficiënte aandrijfsystemen. Zo wordt de nieuwe Transporter de eerste Volkswagen bedrijfswagen die leverbaar wordt met diesel-, plug-in hybride- en elektrische aandrijflijnen. Naar verwachting start de voorverkoop in Nederland in het voorjaar van 2024.

100% elektrisch, 422 km actieradius
De ID. Buzz Cargo

100% elektrisch, 422 km actieradius
De ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo

Maak kennis met het begin van een nieuwe generatie Volkswagen Bedrijfswagens: de elektrische ID. Buzz Cargo. Met een voor een elektrische bedrijfswagen ongeëvenaarde actieradius van 422 km (WLTP), supersnel opladen en een opvallend ontwerp, past de ID. Buzz Cargo perfect bij jouw bedrijf.

Blik voorruit op de nieuwe California

De California voor de toekomst: de California CONCEPT is zowel een betrouwbare reisgenoot voor dagelijks gebruik als een volwaardige camper voor vrijwel ieder avontuur. Gebaseerd op de Multivan met lange wielbasis, herdefinieert dit studiemodel het begrip reismobiliteit volledig, omdat de California CONCEPT voor het eerst als plug-in hybride op de markt wordt gebracht. Of het nu gaat om een lange reis van duizenden kilometers of een korte weekendtrip: de krachtige California CONCEPT brengt je comfortabel naar je bestemming.

De Altijd Door Service van Volkswagen Bedrijfswagens

Ontdek de financiële mogelijkheden

Je rijdt sneller in een bedrijfswagen uit voorraad

Zit je werk te springen om een nieuwe bedrijfswagen? Koop een Volkswagen bedrijfswagen uit voorraad. Er is altijd een ruim aanbod nieuwe modellen van de Caddy Cargo, Transporter en Crafter beschikbaar. Kies de uitvoering, prijsklasse, transmissie, brandstof en bereken eenvoudig je maandbedrag. Zo rij je binnenkort in de bedrijfswagen die bij je past.

Volkswagen Bedrijfswagens nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van alle nieuwtjes rondom Volkswagen Bedrijfswagens!

Elektrische bedrijfswagen

Veel ondernemers staan voor de vraag wanneer over te stappen op elektrische bedrijfswagens. Met een snel verbeterende actieradius en alsmaar sneller opladende accu’s, wordt een elektrische bedrijfswagen steeds vaker een optie. Een doorbraak hierin is de geweldige ID. Buzz Cargo. Wanneer je overweegt om over te stappen naar bijvoorbeeld een elektrische bedrijfswagen, heb je vast een hoop vragen. We helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes. 

Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Of je nou een volledig op maat ingerichte mobiele werkplaats, een glasresteel wagen, een koelwagen met zonnepanelen of een ergonomisch verantwoorde Kipper zoekt, Volkswagen Bedrijfswagens levert altijd het passende voertuig dat jouw werk makkelijker en aangenamer maakt. 

Klaar voor morgen

Alles op een rij voor jouw keuze

Een bedrijfswagen kopen, het lijkt zo makkelijk. Maar wat is wijsheid, met steeds meer milieuzones, het einde aan de BPM-vrijstelling in 2025, grillige energieprijzen en 1001 andere onzekere factoren. Wordt het elektrisch? Hybride? Of toch nog een keertje diesel? De keuze hangt uiteraard af van jouw situatie. We helpen je graag op weg.