Crafter Platform Chassis

Crafter Platform Chassis

Brandstof
Diesel
Laadvermogen tot
1.300kg
Transmissie
Handgeschakeld of automaat
Aandrijving
Voorwielaandrijving

Zo veelzijdig als jouw plannen

De Crafter Platform chassiscabine is verlaagd ten opzichte van de reguliere Crafter. Belangrijke voordelen daarvan zijn een lagere instaphoogte, een lager zwaartepunt en een hoger laadvermogen.

Voor individuele opbouwvarianten

Dankzij het geringe gewicht van de nieuwe Crafter Platform Chassis is het ook voor zware opbouwvarianten de perfecte basis. Bij het kopen van een Platform Chassis heb je de keuze uit twee verschillende wagenlengtes en spoorbreedtes van de achteras. Een brede achteras biedt de mogelijkheid tot een bredere opbouw en verbeterde rijeigenschappen. De ergonomische bestuurderscabine biedt afhankelijk van de variant ruimte aan 2 of 3 personen. Dit in combinatie met de vele opbergmogelijkheden in de cabine zorgt voor een comfortabele werkplek voor iedereen die veel op weg is.

Platform chassiscabine

De Crafter platform chassiscabine met cityBOX opbouw maakt het werk van pakketbezorgers makkelijker met een laadhoogte van slechts 60 cm. Met een opstaptrede op een hoogte van 30 cm wordt de instap nog eenvoudiger. 
  • Laadvermogen tot 1.300 kg
  • Lage instap
  • Leverbaar met doorloopcabine
  • Standaard lichtgewicht aluminium achterkader 

Bijzonder indrukwekkend

Comfortabele en ergonomische werkplek

Ben je het grootste deel van je werkdag onderweg? Dan is je voertuig niet alleen een vervoermiddel. Het is de plek waar je je documenten sorteert, afspraken maakt, je mobiele telefoon laadt of je lunch eet. Met tal van opbergvakken en aansluitingen, de optionele geveerde ergoComfort stoel en een verwarmbaar multifunctioneel lederen stuurwiel is de Crafter Platform Chassiscabine perfect voorbereid op dit alles.

Start je configuratie 

Het samenstellen van jouw bedrijfswagen begint met het kiezen van de juiste uitvoering. Maak hieronder een keuze uit één van de twee uitvoeringen en klik vervolgens op configureren.

Op dit moment zijn er geen beelden beschikbaar van de Platform Chassiscabine, het is mogelijk om aan de hand van productcodes een Platform Chassiscabine samen te stellen.

Doordacht tot in detail

Alle details

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.