Crafter Platform Chassis

Crafter Platform Chassis

Brandstof
Diesel
Laadvermogen tot
1.300kg
Transmissie
Handgeschakeld of automaat
Aandrijving
Voorwielaandrijving

Zo veelzijdig als jouw plannen

De Crafter Platform chassiscabine is verlaagd ten opzichte van de reguliere Crafter. Belangrijke voordelen daarvan zijn een lagere instaphoogte, een lager zwaartepunt en een hoger laadvermogen.

Voor individuele opbouwvarianten

Dankzij het geringe gewicht van de nieuwe Crafter Platform Chassis is het ook voor zware opbouwvarianten de perfecte basis. Bij het kopen van een Platform Chassis heb je de keuze uit twee verschillende wagenlengtes en spoorbreedtes van de achteras. Een brede achteras biedt de mogelijkheid tot een bredere opbouw en verbeterde rijeigenschappen. De ergonomische bestuurderscabine biedt afhankelijk van de variant ruimte aan 2 of 3 personen. Dit in combinatie met de vele opbergmogelijkheden in de cabine zorgt voor een comfortabele werkplek voor iedereen die veel op weg is.

Platform chassiscabine

De Crafter platform chassiscabine met cityBOX opbouw maakt het werk van pakketbezorgers makkelijker met een laadhoogte van slechts 60 cm. Met een opstaptrede op een hoogte van 30 cm wordt de instap nog eenvoudiger. 
  • Laadvermogen tot 1.300 kg
  • Lage instap
  • Leverbaar met doorloopcabine
  • Standaard lichtgewicht aluminium achterkader 

Bijzonder indrukwekkend

Comfortabele en ergonomische werkplek

Ben je het grootste deel van je werkdag onderweg? Dan is je voertuig niet alleen een vervoermiddel. Het is de plek waar je je documenten sorteert, afspraken maakt, je mobiele telefoon laadt of je lunch eet. Met tal van opbergvakken en aansluitingen, de optionele geveerde ergoComfort stoel en een verwarmbaar multifunctioneel lederen stuurwiel is de Crafter Platform Chassiscabine perfect voorbereid op dit alles.

Start je configuratie 

Het samenstellen van jouw bedrijfswagen begint met het kiezen van de juiste uitvoering. Maak hieronder een keuze uit één van de twee uitvoeringen en klik vervolgens op configureren.

Op dit moment zijn er geen beelden beschikbaar van de Platform Chassiscabine, het is mogelijk om aan de hand van productcodes een Platform Chassiscabine samen te stellen.

Doordacht tot in detail

Alle details