Caddy Cargo 75 Edition

Caddy Cargo

Compact formaat. Enorm comfort

Compact formaat. Enorm comfort

  • Al vanaf € 18.075 - € 309 p.m.
   1
  • Laadvolume tot3,1 m³
  • Laadvermogen tot752 kg
  • Laadlengte tot 1.797 mm
  • GarantieAltijd 4 jaar

  Weten dat je goed zit

  Omdat het niet voor niets één van de meest gebruikte compacte bestelauto’s is. Omdat je optimale flexibiliteit zoekt. En… omdat je een bedrijfswagen wilt die voelt als een personenauto. Daarom kies je voor de Caddy. Deze vijfde generatie is vooruitstrevender en comfortabeler dan ooit. Van de slimme assistenten tot de ergoComfort-stoelen. Van de grotere laadruimte tot de bredere schuifdeuren. En met een garantie die goed is voor 4 jaar gemoedsrust. Ervaar ’m nu bij de dealer.

  Weten dat je goed zit. Voor mekaar. Met de Volkswagen Caddy Cargo.

  De meest vooruitstrevende Caddy ooit

  Meer ruimte voor alles

  Het interieur van de vijfde generatie maakt indruk met nieuwe hightech oplossingen en meer laadruimte. Er is ruimte tot 2 Europallets bij de lange versie - de Caddy Cargo Maxi, die geleverd wordt met een 140mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet. Veiligheid wordt niet alleen geboden door de flexibele laadruimtebeveiligingen, maar ook door een afzonderlijk laadruimtevergrendeling . Het zorgt ervoor dat de deuren van de bestuurderscabine vergrendeld blijven, terwijl jij je bezighoudt met het laden. Verder is de nieuwe Volkswagen Caddy voorzien van een stalen achterdeur zonder ruit, een elektrische sluithulp voor de achterklep en de schuifdeuren en nog veel meer.

  2.
  Raadpleeg de car configurator voor beschikbare aandrijflijnen.

  Ervaar de Volkswagen Caddy

  Alle innovaties van de Caddy Cargo zelf ervaren? Plan nu een proefrit in.

  Altijd 4 jaar garantie op je Caddy 

  Vanaf nu altijd 4 jaar garantie op je Caddy en reparaties. 2 jaar Volkswagen fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar extra garantie. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en rijd jij met de zekerheid van Volkswagen Bedrijfswagens in je nieuwe Caddy.

  Zo veilig is de Caddy Cargo

  Bekijk hier de video’s over alle slimme assistentiesystemen