2.7.59.2, 2018-07-27 07:59:52
VW Caddy Bestelwagen geparkeerd langs de weg tussen twee kantoorgebouwen

De Caddy Maxi.

Je hebt zitten. En je hebt goed zitten, met 1 kuub extra laadruimte.

Voor wie wil genieten van het ongekende rijcomfort van de Volkswagen Caddy, en behoefte heeft aan nog meer inhoud, is er de Volkswagen Caddy Maxi. Dat is al het goede van de Caddy met 1 kuub extra laadruimte. Verschil moet er zijn.

Uitrustingslines.

Ruim. Groot. Efficiënt.

Wie vaak zware of onhandig grote spullen vervoert, zal het grote laadvermogen en de royale laadruimte in de Caddy zeker waarderen. De Caddy heeft een laadvolume van 4,2 m3 en is daarmee de grootste in zijn klasse. Met de acht in de laadvloer vastgezette bindogen kan de lading veilig worden vastgezet. Mocht er zich een situatie voordoen waarin de 4,2 m3 niet volstaat, dan kan met de Caddy tot 1.500 kg geremd aanhangergewicht extra worden meegenomen.

Comfort op de werkplek.

De Caddy kan naar wens met de beschikbare innovatieve bestuurdershulpsystemen worden uitgerust. De systemen voeren tijdens het rijden continu analyses uit, ondersteunen indien nodig en dragen bij aan het comfort. Dit draagt bij aan nog meer rijcomfort.

Comfortabel naar het werk. Ontspannen weer naar huis.

De Caddy Maxi overtuigt door een groot aantal comfortabele features, zoals slimme mobiele onlinediensten die je snel naar je volgende afspraak brengen, intuïtieve infotainmentsystemen en verwarmings- en aircosystemen die jouw werkdag nog aangenamer maken.

Verbruikt minder. Presteert meer.

De motoren in de Caddy Maxi worden gekenmerkt door een comfortabele loopcultuur en zijn bovendien schoon en zuinig. Alle motoren worden standaard geleverd met een BlueMotion Technology pakket en voldoen aan de uitlaatgasnorm Euro 6.

Meer weten?