--:--

ID. Buzz
Het icoon keert terug

Het icoon keert terug. 100% elektrisch.

Omdat je het design van de legendarische Volkswagen busjes zo geweldig vindt. Omdat je de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. En… omdat je als ondernemer graag je visitekaartje afgeeft. Met de volledig elektrische ID. Buzz Cargo ben jij helemaal klaar voor de toekomst. De ID. Buzz gaat in de loop van 2022 in productie. Wanneer hij precies bij de dealer staat en wat de prijs van de ID. Buzz wordt, blijft nog even een verrassing. Maar het dagdromen kan beginnen.

ID Buzz in camouflage.

Pssst… de nieuwe ID. Buzz 

Nog gecamoufleerd, maar nu al indrukwekkend. Dit is de eerste foto van het productiemodel van de ID. Buzz zoals hij (nagenoeg) uit de fabriek rolt. Een glimp van wat je volgend jaar kunt verwachten. Iconisch én elektrisch.

Design: beauty & brains

Het ontwerp van de ID. Buzz is een duidelijke verwijzing naar z’n verre achterneef, de iconische Volkswagen T1, ofwel de Bulli. Maar uiterlijk is nog maar het begin. De echte schoonheid zit vanbinnen. De ID. Buzz combineert slimme technieken met een opvallend ruim interieur, zodat jij het maximale uit je bedrijfswagen kunt halen.

Binnensteden met smalle straatjes? Geen probleem voor de ID. Buzz Cargo. Zijn opvallend korte en brede wielbasis zorgt voor een kleine draaicirkel. Zónder dat dit ten koste gaat van de laadruimte. ID. Buzz Cargo weet overal z’n weg te vinden.

Zo opvallend als het design van de ID. Buzz, zo onopvallend zijn de sensoren overal weggewerkt. Ze scannen de omgeving binnen en buiten je bus om iedere rit zo aangenaam, ontspannen en veilig mogelijk te maken.

Klaar voor de toekomst en voor slimme ondernemers

De ID. Buzz is financieel gezien een slimme keuze. De hogere aanschafprijs verdien je sneller terug dan je denkt. Zo betaal je tot 2025 geen wegenbelasting op een elektrische bestelauto. Daarnaast geeft de overheid ook nog eens subsidie op de aanschaf. Dit kan oplopen tot € 5.000 euro in 2022. Verder kun je gebruik maken van diverse aftrekposten, zoals de Milieu-investeringsaftrek en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

Met ID. Switch wordt wachten ineens leuk

1
1.
Afgebeelde ID. Buzz betreft een concept car

Lease nu een Caddy Cargo of Transporter 6.1. Switch straks naar een ID. Buzz

Kun jij niet wachten op de ID. Buzz, de elektrische variant van de iconische Volkswagen T1? Maar is je bus nú al aan vervanging toe? Kies dan voor ID. Switch.

Lease nu een nieuwe Volkswagen Caddy Cargo of Transporter 6.1 en lever hem in wanneer je wil switchen naar een ID. Buzz. Jij bepaalt zelf óf en wanneer je overstapt. Ondertussen geniet je van je gloednieuwe Caddy of Transporter. Wachten was nog nooit zo leuk.

De ID. Buzz voor jouw gezin?

De ID. Buzz is er niet alleen als Cargo, maar ook als gezinsauto. Met veel ruimte om de wereld te ontdekken en samen volledig elektrisch op avontuur te gaan.

ID. Buzz nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen van ID. Buzz? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.