2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Crafter rolstoelvervoer met een rolstoellift

Rolstoelbus

Je hebt woorden. En je hebt daden.

Een rolstoelbus die zijn gelijke niet kent: dát is met recht de nieuwe Crafter met rolstoeluitvoering. Met de grootste zorg ontwikkeld voor ouderen- en gehandicaptenvervoer en daarom voorzien van alle gemakken die jou en jouw passagiers elke dag van het juiste comfort voorzien. Gemakkelijk en comfortabel 4 rolstoelpassagiers vervoeren.

Nieuw: de e-Crafter rolstoelbus.

Volkswagen Bedrijfswagen introduceert emissievrij rolstoelvervoer in samenwerking met ombouwspecialist Tribus.  Door de elektrische aandrijving rijdt hij fluisterstil en is hij welkom in elke milieuzone. Met een actieradius van 173 kilometer (NEDC)1 is de e-Crafter rolstoelbus uitermate geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving. De e-Crafter rolstoelbus is geschikt voor snelladen(40kW): een lege accu is binnen een uur volledig te laden. 

1. De opgegeven actieradius is de actieradius die tot stand is gekomen na het rijden van de testrondes volgens de geldende emissiestandaard in Europa (NEDC). In de praktijk kan de daadwerkelijke actieradius afwijken. Deze is afhankelijk van de rijstijl, de snelheid, de bandenkeuze, het gebruik van comforten externe functies, de buitentemperatuur, het aantal passagiers/de belading en de rijomstandigheden. Elektriciteitsverbruik in kWh/100 km: 21.5 (gemiddeld), CO₂ emissies in g/km: 0 (verwijst naar de CO₂ emissies tijdens het rijden. De totale CO₂ emissies zijn afhankelijk van de wijze waarop de stroom is opgewekt. Daarom adviseert Volkswagen Bedrijfswagens het gebruik van groene stroom). Neem contact op met jouw plaatselijke Volkswagen Bedrijfswagens dealer voor details over de standaarduitrusting en opties.
×
 • 8 jaar onderhoud, APK en garantie op hoogvoltaccu.

  Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Inbegrepen zijn: alle voorgeschreven grote en kleine onderhoudsinspecties, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen van remvloeistof en verplichte Algemene Periodieke Keuringen.2 Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km)

  Ontdek de e-Crafter
 • Snelladen: Lege accu in een uur vol.

  De e-Crafter rolstoelbus is geschikt voor snelladen (40 kW): een lege accu is tijdens een (lunch)pauze van een uur (80 procent in drie kwartier) volledig te laden.

  Ontdek de e-Crafter
 • Samenstellen naar wens.

  De nieuwe e-Crafter rolstoelbus beschikt over twee rolstoelplekken welke via de achterportieren goed toegankelijk zijn. Als de rolstoelplekken niet in gebruik zijn, biedt de e-Crafter met volwaardige stoelen plaats aan acht passagiers.

  Ontdek de e-Crafter
2. Uit te voeren door een Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagens servicepartner naar keuze.
×

Crafter Rolstoelbus.

Rolstoeltaxi

Perfecte rolstoeltaxi

Om de Crafter volledig geschikt te maken voor rolstoel- en gehandicaptenvervoer, heeft Volkswagen Bedrijfswagens een speciaal voorbereidingspakket ontwikkeld. Het pakket van deze ultieme aangepaste rolstoelbus bestaat onder meer uit: 

✔    Ruiten in laadruimte
✔    LED-laadruimteverlichting
✔    Analoog koppelstation
✔    Elektrische luchtverwarming
✔    Versterkte vering
✔    Bandenspanningssensoren
✔    Zijmakeringslichten
✔    AGM-accu (520A/92Ah) en versterkte dynamo 250A

Neem contact op met een Volkswagen Bedrijfswagens dealer en bespreek jouw wensen.

 

Partner van den Born

Maatwerkpartner.

Tribus.

De Volkswagen Bedrijfswagens Rolstoelbus is in samenwerking met Tribus ontwikkeld. Tribus levert maatwerk in personenvervoer waar meerdere mogelijkheden toepasbaar zijn. Zij delen de binnenruimte zo efficiënt mogelijk in door de afmetingen tussen de stoelen zo groot mogelijk te laten. 

Meer weten?