Rolstoelbus, geschikt voor jouw wensen

Een rolstoelbus die zijn gelijke niet kent. Met de grootste zorg ontwikkeld voor ouderen- en gehandicaptenvervoer en tevens geschikt voor luxe personenvervoer. Daarmee is de rolstoelbus voorzien van alle gemakken die jou en jouw passagiers elke dag van het juiste comfort voorzien. Samen met onze ombouwspecialisten Tribus en VDL Bus Venlo hebben wij verschillende maatwerkoplossingen ontwikkeld.

Varianten

VDL Bus Venlo

De luxueze ombouw van VDL is verkrijgbaar op de Crafter en de volledig elektrische e-Crafter. Afhankelijk van de inzet, zijn er meerdere indelingen mogelijk. De maatwerkoplossing bestaat onder meer uit:

  • Luxueus interieur met comfortabele lederen stoelen
  • Eenvoudige instap met elektrische schuiftrede of verlaagde en verdiepte instap
  • Trolley opbergmogelijkheden
  • Mogelijk voor rolstoelvervoer
  • 8 passagiers en 1 chauffeur
  • De hoogwaardige materialen zijn eenvoudig te reinigen
  • Additionele verwarming voor extra comfort
  • Veelzijdig inzetbaar zowel voor transfer als taxi

Welke Rolstoelbus past het beste bij jouw onderneming?

Laat je adviseren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Tot € 1.500 ombouwvoordeel

Omdat je meer dan een gewone bus zoekt. Omdat je het maximale wilt meenemen op een klein rijbewijs. En... omdat een standaardoplossing niks voor jou is. Laat je adviseren over de opbouwmogelijkheden voor jouw onderneming en profiteer nu tot € 1.500 ombouw voordeel op de rolstoelbus.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze experts staan voor je klaar.

Nieuw: de e-Crafter met rolstoelvervoer

Volkswagen Bedrijfswagen introduceert emissievrij rolstoelvervoer in samenwerking met de twee ombouwspecialisten VDL Bus Venlo en Tribus. Door de elektrische aandrijving rijdt de e-Crafter fluisterstil en is hij welkom in elke milieuzone. Met een actieradius van 115 kilometer (WLTP) is de e-Crafter rolstoelbus uitermate geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving. De e-Crafter rolstoelbus is geschikt voor snelladen(40kW): een lege accu is binnen een uur volledig te laden.

8 jaar onderhoud, APK en garantie op hoogvoltaccu

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Inbegrepen zijn: alle voorgeschreven grote en kleine onderhoudsinspecties, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen van remvloeistof en verplichte Algemene Periodieke Keuringen. Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km).

Profiteer nu van € 10.000 voordeel

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: de e-Crafter. Met de e-Crafter heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is.

De luxe personenvervoer met rolstoelmogelijkheid is in samenwerking met VDL Bus Venlo ontwikkeld. VDL Bus Venlo is gespecialiseerd personenvervoer en levert naast luxueuze oplossingen ook maatwerkombouw in diverse segmenten.

De Volkswagen Bedrijfswagens Rolstoelbus is in samenwerking met Tribus ontwikkeld. Tribus levert maatwerk in personenvervoer waar meerdere mogelijkheden toepasbaar zijn. Zij delen de binnenruimte zo efficiënt mogelijk in door de afmetingen tussen de stoelen zo groot mogelijk te laten.