Rolstoelbus, geschikt voor jouw wensen

Een rolstoelbus die zijn gelijke niet kent: dát is met recht de nieuwe Crafter met rolstoeluitvoering. Met de grootste zorg ontwikkeld voor ouderen- en gehandicaptenvervoer en daarom voorzien van alle gemakken die jou en jouw passagiers elke dag van het juiste comfort voorzien. Gemakkelijk en comfortabel 4 rolstoelpassagiers vervoeren. 

Rolstoelombouw met méér comfort

Volkswagen Bedrijfswagens helpt rolstoelvervoer naar een steeds hoger plan. Constant zoeken we naar innovatie, net als onze development-partners. Vergaand onderzoek wees uit wat rolstoelbus-chauffeurs en hun passagiers exact willen. Het resultaat: een innovatieve rolstoelombouw die onder meer voorzien is van rolstoelplaatsen die je met een centrale hendel vergrendelt en ontgrendelt. Ideaal dus voor de bestuurder, bukken is namelijk niet meer nodig. 

Tot in perfectie geregeld

Denk aan elektromechanische stuurbekrachtiging en een ergoComfort geveerde bestuurdersstoel. Maar vooral ook alles wat nodig is om rolstoelen snel en veilig op en van hun plaats te krijgen.

Flexibiliteit

De nieuwe Crafter Rolstoelbus biedt volop ruimte voor 4 rolstoel-passagiers, máár kan maximaal zelfs 8 personen vervoeren. Bovendien is de Crafter optioneel leverbaar met een 8-traps automaat.

Nieuw: de e-Crafter rolstoelbus

Volkswagen Bedrijfswagen introduceert emissievrij rolstoelvervoer in samenwerking met ombouwspecialist Tribus.  Door de elektrische aandrijving rijdt hij fluisterstil en is hij welkom in elke milieuzone. Met een actieradius van 115 kilometer (WLTP) is de e-Crafter rolstoelbus uitermate geschikt voor gebruik in een stedelijke omgeving. De e-Crafter rolstoelbus is geschikt voor snelladen(40kW): een lege accu is binnen een uur volledig te laden. 

Profiteer nu van € 10.000 duurzaamheidspremie

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: de e-Crafter. Met de e-Crafter heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is.

Welke Rolstoelbus past het beste bij jouw onderneming?

Laat je adviseren over de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Rolstoeltaxi

De perfecte rolstoeltaxi

Om de Crafter volledig geschikt te maken voor rolstoel- en gehandicaptenvervoer, heeft Volkswagen Bedrijfswagens een speciaal voorbereidingspakket ontwikkeld. Het pakket van deze ultieme aangepaste rolstoelbus bestaat onder meer uit: 

  • Ruiten in laadruimte
  • LED-laadruimteverlichting
  • Analoog koppelstation
  • Extra geluiddemping interieur
  • Elektrische luchtverwarming
  • Versterkte vering
  • Bandenspanningssensoren
  • Zijmakeringslichten
  • AGM-accu (520A/92Ah) en versterkte dynamo 250A

Neem contact op met een Volkswagen Bedrijfswagens dealer en bespreek jouw wensen.

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.