Verzekeren van een bedrijfswagen

Verzekering bestelauto

Zekerheid met een scherpe premie

Met de kilometers die je dagelijks maakt, wil je er zeker van zijn dat als er iets gebeurt met de bedrijfswagen, je goed verzekerd bent. Volkswagen Bedrijfswagens zorgt voor zakelijker zekerheid met de verschillende mogelijkheden.

 

Ontdek de Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering

Verzekering bedrijfsbus

Op schade zit niemand te wachten. Maar mocht het toch gebeuren, dan weet je dat je goed verzekerd bent met de allrisk Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering. 

Je profiteert van de volgende voordelen:

  • Schadeherstel wordt gedaan door je eigen vertrouwde Volkswagen Bedrijfswagens dealer.
  • Bij reparatie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van 100% originele onderdelen. Jouw voordeel? Meer zekerheid, veiligheid en een hogere restwaarde.
  • Vervangend vervoer is inbegrepen tijdens de duur van de reparatie.
  • Geen eigen risico bij herstel van je schade door je Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

 

1 jaar nieuwwaarde garantie

Verzekering bedrijfsbus

Deze all-risk verzekering biedt je standaard 1 jaar nieuwwaarde garantie voor je nieuwe CaddyOpens an external link, Transporter 6.1 of CrafterOpens an external link. Mocht je bus gestolen worden of total loss worden verklaart, rijd je dankzij deze regeling gewoon weg in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen van hetzelfde type en dezelfde uitvoering. 

Bereken jouw premie

Ontdek de Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering en maak nu zelf een berekening of vraag ernaar bij je dealer.

Dekkingsoverzicht

Voor iedere Volkswagen bedrijfswagen de juiste dekking. Met het onderstaande overzicht bepaal je zelf welke verzekering het beste past bij jouw Caddy, Transporter 6.1 of Crafter.

DEKKINGSOVERZICHT

WA

WA + Beperkt Casco

All Risk

Schade aan andere personen en auto's

Ruit-, brand-, storm-, hagel-, inbraak- en diefstalschade

X

Altijd schadeherstel via de Volkswagen Bedrijfswagens dealer

X

Vervangend vervoer bij diefstal

X

Vervangend vervoer bij total loss

X

Vervangende bedrijfswagen gedurende reparatieduur

X

Geen eigen risico bij schadeherstel via de Volkswagen Bedrijfswagens dealer

X

Schade aan eigen auto door eigen schuld

X

X

1 jaar nieuwwaarde garantie

X

X

WA

WA + Beperkt Casco

All Risk

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer informatie over de verzekering die het best past bij jouw past of wil je de mogelijkheden bespreken? Onze experts helpen je graag verder.

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.