Crafter occasion op bouwplaats

Volkswagen Crafter occasions

Volkswagen Crafter occasion kopen?

Ben je op zoek naar een Volkswagen Crafter occasion in goede staat? Dan ben je bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer aan het juiste adres. Een tweedehands Volkswagen Crafter is beschikbaar in maar liefst 8 lengte-hoogte combinaties. Dit zorgt ervoor dat er altijd een Crafter is die voldoet aan uw specifieke wensen en eisen. Of je nu vijf pallets wilt vervoeren of negen personen met bagage, de Crafter weet er slim mee om te gaan.

Ontdek de hele voorraad Volkswagen Crafter occasions op DasWeltAuto.nl

Crafter occasions, de beste op één plek.

Ben je op zoek naar een Crafter met een lage kilometerstand, een zuinige TDI-motor of parkeerassistentie? Kies een Crafter die het beste bij jou past. Op een occasion van DasWelt heb je altijd garantie. Afhankelijk van de leeftijd van de occasion loopt de garantie op tot wel 24 maanden.

Ben jij  op zoek naar een tweedehands Crafter Bestelwagen, Pick-up of Chassis?

Das WeltAuto

Het vinden van de perfecte occasion is nog nooit zo makkelijk geweest. Das WeltAuto heeft een ruim aanbod aan Volkswagen occasions in topconditie. Op de website van Das WeltAuto kun je filteren op de specificaties waar jouw nieuwe occasion aan moet voldoen. Wordt het een diesel, benzine of een elektrische bus? Handgeschakeld of ga je toch voor het comfort van een automaat? En wat is de gewenste kilometerstand voor jouw nieuwe occasion? Bij Das WeltAuto kun je precies aangeven waar je naar op zoek bent!

Alle occasions bij Das WeltAuto hebben de 130 puntencheck succesvol doorstaan en zijn klaar voor een nieuwe eigenaar. Wanneer je een Das WeltAuto occasion koopt profiteer je van verschillende zekerheden, zoals een gegarandeerde kilometerstand, Pechhulp en 14 dagen omruilgarantie. 

Wil je een betrouwbare en gegarandeerd goed onderhouden tweedehands Volkswagen Crafter? Kies dan voor een occasion bij Das WeltAuto.

Een nieuwe Crafter

Ben je toch op zoek naar een nieuwe Crafter? Ontdek alle nieuwe functies, raak geïnspireerd door het design en ontdek waarom de nieuwe Crafter bij jou past!

Een nieuwe Crafter

Vind een dealer bij jou in de buurt