Profiteer nu van extra voordeel tot € 5.000 op de ID. Buzz Cargo met SEBA

Volkswagen ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo
100% elektrisch, 422 km actieradius

 • Al vanaf€ 43.500 - € 689 p/m1
 • Actieradius422 km (WLTP)
  2
 • Snelladen 5-80% (170 kW)30 minuten
 • Inclusief7 jaar onderhoud en APK
 • Garantie8 jaar op het accupakket
 • Laadvolume3,9 m³
 • Laadvermogen tot650 kg

De elektrische ID. Buzz Cargo

Omdat je als ondernemer graag voorop loopt. Omdat je oog voor design hebt. En… omdat je gewoon de hele dag door wilt kunnen werken. Daarom is er de Volkswagen ID. Buzz Cargo. De eerste volledig elektrische bedrijfswagen met een rijbereik tot wel 422 kilometer. Met een batterij die tijdens een lunchpauze van 30 minuten weer 80% vol is. Inclusief 7 jaar onderhoud en APK. Ruimte voor twee europallets.

Voor mekaar. Met de elektrische ID. Buzz Cargo.

Het beste van de ID. Buzz Cargo

✔️  Vooruitstrevend design, gebaseerd op de legendarische T1

✔️  Tot 422 km WLTP actieradius2 met het 77 kWh accupakket 

✔️  Snelladen (170 kW) van 5% naar 80% in slechts 30 minuten

✔️ Alle innovaties uit de ID. Familie, zoals Travel Assist en LED Matrix ‘IQ.Light’

✔️ 7 jaar onderhoud en APK

✔️ 8 jaar garantie op het accupakket

Extra voordelige netto investering

De Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA)Opent een externe link is nu open. De SEBA maakt de netto investering van de ID. Buzz Cargo nog interessanter als je overweegt over te stappen naar elektrisch. Profiteer alleen dit jaar nog van extra voordeel tot € 5.000. In combinatie met de andere bestaande fiscale regelingen zoals de KIAOpent een externe link en MIAOpent een externe link, kan je netto investering uitkomen op € 34.876. Er is een beperkt budget beschikbaar dus dat vraagt jou om snel te schakelen wanneer je van deze subsidie wil profiteren.

Rekenvoorbeeld voor een ZZP'er van de ID. Buzz Cargo

Kies nu, wissel later met Flex Lease

Met Flex Lease sta je nooit vast. Kies de bedrijfswagen die nu het best bij je past en stap na één jaar simpelweg over naar een ander model, als jouw situatie daar om vraagt. En dat voor slechts een klein bedrag extra bovenop je maandelijkse leasetarief. Zo lease je bijvoorbeeld nu al een Caddy Cargo met Flex Lease vanaf slechts € 33 extra p/m en stap je na één jaar over naar een nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo.3

Next-level elektrischrijden met de ID. Buzz Cargo

Next-level elektrisch
422 kilometer, binnen 30 min 80% vol

Met de ID. Buzz Cargo ben je verzekerd van toegang tot binnensteden en milieuzones en ben je klaar voor lange afstanden tot wel 422 kilometer WLTP2. Dat is verder dan welke elektrische bedrijfswagen ook. Onderweg opladen? Met een snellader (170 kW) is je accu al binnen 30 minuten voor 80% vol. Ook ben je met de ID. Buzz Cargo klaar om in de toekomst bi-directioneel te laden. Hiervoor is een geschikte laadpaal nodig die twee kanten op kan laden. Naast het opladen van de accu kan jouw bus dus ook stroom terugleveren.

*Volkswagen ID.’s met de softwareversie ID.Software 3.1 of hoger zijn voorbereid op de toekomstige functie bi-directioneel laden. De functie wordt daar al weergegeven in de HMI (infotainment display). De functie zelf werkt pas met een hogere softwareversie. Naast een geschikte laadpaal, zijn er per specifieke situatie, meer voorwaarden waaraan moet worden voldaan. We zullen je informeren zodra deze functie beschikbaar is.

Slim met laadruimte
2 europallets, 3,9 m³ laadruimte

Prettig compact en toch een verrassend grote laadruimte. De ID. Buzz Cargo is geschikt voor de meeste klussen:

 • Laadruimte 3.9 kubieke meter
 • Ruimte voor 2 zijwaarts geplaatste europallets
 • Maximale laadlengte 2,2 meter
 • Maximaal laadvermogen 650 kg
 • Trekgewicht 1.000 kg
 • Vaste scheidingswand kan worden voorzien van raam een laadopening
 • Optionele tweede schuifdeur aan bestuurderskant
De ID. Buzz Cargo biedt een ultieme rijbeleving door het MEB-platform

Bijzonder relaxed rijden
Stevige wegligging, korte draaicirkel

De ID. Buzz Cargo is gebouwd op het innovatieve MEB-platform: het accupakket zit hierbij slim in de bodem verwerkt. Dit zorgt voor een laag zwaartepunt en daarmee een stevige wegligging. In combinatie met achterwielaandrijving en de korte draaicirkel van slechts 11,09 meter is dat heel relaxed rijden.

De elektromotor van de ID. Buzz Cargo levert topprestaties met een vermogen van 204 pk / 150 kW, een topsnelheid van 145 km/u en 310 Nm aan direct beschikbaar koppel. En daarmee zeer geschikt voor zwaardere klussen.

Ontworpen om gezien te worden

Het vriendelijk ogende, opvallende design van de ID. Buzz Cargo is duidelijk een eerbetoon aan de legendarische T1. En een mooie kans om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Stem het uiterlijk helemaal af op wat je als bedrijf wilt uitstralen.