• Al vanaf€ 49.250 - € 645 p/m 1
 • Actieradius424 km (WLTP)
  2
 • Snelladen 5-80% (170 kW)30 minuten
 • Inclusief7 jaar onderhoud en APK
 • Garantie8 jaar op het accupakket
 • Laadvolume3,9 m³
 • Laadvermogen tot650 kg

De nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo

Omdat je als ondernemer graag voorop loopt. Omdat je oog voor design hebt. En… omdat je gewoon de hele dag door wilt kunnen werken. Daarom is er de nieuwe Volkswagen ID. Buzz Cargo. De eerste volledig elektrische bedrijfswagen met een rijbereik tot wel 424 kilometer. Met een batterij die tijdens een lunchpauze van 30 minuten weer 80% vol is. CO2-neutraal geproduceerd. Ruimte voor twee europallets. En uitgeroepen tot International Van of the Year 2023. Ervaar ’m nu bij de dealer.

Voor mekaar. Met de nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo.

--:--

75 jaar geleden schetste een Nederlander de allereerste Volkswagen bus. En vanaf dag één hebben jullie ‘m omarmd en eigen gemaakt. Jullie fantasie maakte iedere bus uniek. De bus werd vaak veranderd, maar compleet opnieuw uitgevonden is ‘ie eigenlijk nooit. Tot nu. We zijn benieuwd wat jullie de komende 75 jaar gaan doen met de ID. BuzzOpent een externe link en de ID Buzz Cargo.

Het beste van de ID. Buzz Cargo

✔️  Vooruitstrevend design, gebaseerd op de legendarische T1

✔️  Tot 424 km WLTP actieradius2 met het 77 kWh accupakket 

✔️  Snelladen (170 kW) van 5% naar 80% in slechts 30 minuten

✔️ Alle innovaties uit de ID. Familie, zoals Travel Assist en LED Matrix ‘IQ.Light’

✔️ Inclusief tot en met 7 jaar onderhoud en APK

✔️ Tot en met 8 jaar garantie op het accupakket

✔️ CO2-neutraal geproduceerd

✔️ Standaard meer dan compleet uitgerust

✔️ International Van of the Year 2023Opent een externe link

✔️ Belofte van het Jaar 2023Opent een externe link

Next-level elektrischrijden met de ID. Buzz Cargo

Next-level elektrisch
424 kilometer, binnen 30 min 80% vol

Met de ID. Buzz Cargo ben je verzekerd van toegang tot binnensteden en milieuzones en ben je klaar voor lange afstanden tot wel 424 kilometer WLTP2. Dat is verder dan welke elektrische bedrijfswagen ook. Onderweg opladen? Met een snellader (170 kW) is je accu al binnen 30 minuten voor 80% vol. Ook ben je met de ID. Buzz Cargo klaar om in de toekomst bi-directioneel te laden. Hiervoor is een geschikte laadpaal nodig die twee kanten op kan laden. Naast het opladen van de accu kan jouw bus dus ook stroom terugleveren.

*Volkswagen ID.’s met de softwareversie ID.Software 3.1 of hoger zijn voorbereid op de toekomstige functie bi-directioneel laden. De functie wordt daar al weergegeven in de HMI (infotainment display). De functie zelf werkt pas met een hogere softwareversie. Naast een geschikte laadpaal, zijn er per specifieke situatie, meer voorwaarden waaraan moet worden voldaan. We zullen je informeren zodra deze functie beschikbaar is.

Slim met laadruimte
2 europallets, 3,9 m³ laadruimte

Prettig compact en toch een verrassend grote laadruimte. De ID. Buzz Cargo is geschikt voor de meeste klussen:

 • Laadruimte 3.9 kubieke meter
 • Ruimte voor 2 zijwaarts geplaatste europallets
 • Maximale laadlengte 2,2 meter
 • Maximaal laadvermogen 650 kg
 • Trekgewicht 1.000 kg
 • Vaste scheidingswand kan worden voorzien van raam een laadopening
 • Optionele tweede schuifdeur aan bestuurderskant
De ID. Buzz Cargo biedt een ultieme rijbeleving door het MEB-platform

Bijzonder relaxed rijden
Stevige wegligging, korte draaicirkel

De ID. Buzz Cargo is gebouwd op het innovatieve MEB-platform: het accupakket zit hierbij slim in de bodem verwerkt. Dit zorgt voor een laag zwaartepunt en daarmee een stevige wegligging. In combinatie met achterwielaandrijving en de korte draaicirkel van slechts 11,09 meter is dat heel relaxed rijden.

De elektromotor van de ID. Buzz Cargo levert topprestaties met een vermogen van 204 pk / 150 kW, een topsnelheid van 145 km/u en 310 Nm aan direct beschikbaar koppel. En daarmee zeer geschikt voor zwaardere klussen.

Kom alles te weten
over de ID. Buzz Cargo

De ID. Buzz Cargo zelf ervaren?

Plan snel een proefrit in

Interactieve 360° ervaring

Stel de ID. Buzz Cargo geheel naar jou smaak samen. Ontdek alle lakkleuren, velgen en het interieur en bekijk het complete plaatje in 360°. 

Creëer een buzz rond je bedrijf

Het vriendelijk ogende, opvallende design van de ID. Buzz Cargo is duidelijk een eerbetoon aan de legendarische T1. En een mooie kans om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Stem het uiterlijk helemaal af op wat je als bedrijf wilt uitstralen. Er is een ruime keuze aan lakkleuren, velgen en innovatieve verlichtingstechnologie.

Geef ’m een persoonlijk tintje