• Al vanaf€ 19.525 - € 334 p.m.
  • Laadvolume tot3,7 m³
  • Laadvermogen tot771 kg
  • Laadlengte tot 2.150 mm
  • Garantie Altijd 4 jaar

  Heel veel extra ruimte

  Omdat hardwerkende vakmensen zoals jij dagelijks duizenden klussen met de Volkswagen Caddy Maxi klaren. Omdat hij een zee aan extra laadruimte biedt. En... omdat wij deze succesverhalen in de toekomst willen voortzetten. Daarom ontwikkelden we de volledig nieuwe Caddy Cargo Maxi. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. Met al het goede van de Caddy, plus standaard een 140 mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van Europallets. Ervaar ’m nu bij de dealer of bestel direct. 

  Heel veel extra ruimte. Voor mekaar. Met de Volkswagen Caddy Cargo Maxi.

  De meest vooruitstrevende Caddy ooit

  Comfortabel & Intelligent

  Meer ruimte voor alles

  Het interieur van de vijfde generatie maakt indruk met nieuwe hightech oplossingen en meer laadruimte. Er is ruimte van 2 Europallets. De Caddy Cargo Maxi wordt geleverd met een 140 mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet. Veiligheid wordt niet alleen geboden door de flexibele laadruimtebeveiligingen, maar ook door een afzonderlijk laadruimtevergrendeling . Het zorgt ervoor dat de deuren van de bestuurderscabine vergrendeld blijven terwijl je je volledig op het laden kunt concentreren. Verder is de nieuwe Caddy Cargo Maxi voorzien van een stalen achterdeuren zonder ruit, een elektrische sluithulp voor de achterklep en schuifdeuren en nog veel meer.

  1.
  Raadpleeg de car configurator voor beschikbare aandrijflijnen.
  Caddy Cargo Maxi Financial Lease

  Financier nu tijdelijk extra scherp

  Rij al een Caddy Maxi vanaf € 334 per maand met Financial lease. Bereken jouw maandelijkse kosten door middel van onze leasecalculator of laat je adviseren door één van onze experts.

  Vind een dealer

  Wil je meer informatie of de nieuwe Caddy Cargo Maxi bestellen? Onze experts helpen je graag verder.

  Altijd 4 jaar garantie op je Caddy 

  Vanaf nu altijd 4 jaar garantie op je Caddy en reparaties. 2 jaar Volkswagen fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar extra garantie. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en rijd jij met de zekerheid van Volkswagen Bedrijfswagens in je nieuwe Caddy.