e-Crafter
e-Crafter
e-Crafter

Innovaties

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen.

Volkswagen Bedrijfswagens geeft vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie en duurzaamheid. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is er vanaf nu de e-Crafter. De eerste volledige elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. En dat is nog maar het begin. Volkswagen Bedrijfswagens innoveert de komende jaren haar modellen verder op het gebied van duurzaamheid en draagt eraan bij, jouw bedrijf klaar te maken voor een duurzame, emissievrije toekomst. Verschil moet er zijn.

Veel mogelijkheden voor het opladen van jouw elektrische bedrijfswagen.

e-Crafter in de avond

Jij bepaalt waar je jouw e-Crafter oplaadt: via een stopcontact in je garage thuis, via een wallbox bij je bedrijf of bij één van de vele openbare laadstations in Europa. Daarom is elk voertuig voorzien van een combi-stekkerdoos, die geschikt is voor laadkabels met wissel- of gelijkstroomstekkers.

Veilig op weg. Ook in kritieke situaties.

Het standaard ingebouwde vervolgongeval-reductiesysteem start na een botsing de remprocedure om idealiter vervolgongevallen te voorkomen. Het vervolgongeval-reductiesysteem (Multi Collision Brake) wordt actief, wanneer twee onafhankelijk van elkaar werkende sensoren een ongeval herkennen. Na een korte vertraging wordt de wagen geleidelijk tot 10 km/h afgeremd, waarbij de bestuurder op elk moment weer de controle kan overnemen.
 

Elke dag ontspannen de weg op

Met Side Assist (zijflankbescherming) manoeuvreert je moeiteloos langs een smalle doorgang. Het systeem houdt de zijkanten van de auto in de gaten en geeft visuele en/of audiowaarschuwingen indien de auto te dicht bij paaltjes, muren of voetgangers komt. Het systeem is als het ware een virtuele sidebar en helpt je om schades te voorkomen en kosten te besparen.

Kom goed geïnformeerd en uitgerust aan op je bestemming

Met de nieuwste radio- en navigatiesystemen voor topentertainment en perfecte oriëntatie. De intelligente infotainmentsystemen helpen je nog beter door je dag en overtuigen door hun bedieningsgemak, uitstekende connectiviteit en goede geluid.

Bedrijfswagens

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there