Beveiligingssystemen

  1. Beveiligingssystemen

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen.

Volkswagen Bedrijfswagens geeft vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie en duurzaamheid. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is er vanaf nu de e-Crafter. De eerste volledige elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. En dat is nog maar het begin. Volkswagen Bedrijfswagens innoveert de komende jaren haar modellen verder op het gebied van duurzaamheid en draagt eraan bij, jouw bedrijf klaar te maken voor een duurzame, emissievrije toekomst. Verschil moet er zijn.

Beveiligingssystemen

Multi-collision brake

Het standaard ingebouwde vervolgongeval-reductiesysteem start na een botsing de remprocedure om idealiter vervolgongevallen te voorkomen. Het vervolgongeval-reductiesysteem (Multi Collision Brake) wordt actief, wanneer twee onafhankelijk van elkaar werkende sensoren een ongeval herkennen. Na een korte vertraging wordt de wagen geleidelijk tot 10 km/h afgeremd, waarbij de bestuurder op elk moment weer de controle kan overnemen.

Elektronische Stabiliteitscontrole (ESC)

Standaard geleverd systeem dat het onder- of oversturen van de auto voorkomt door gericht afzonderlijke wielen af te remmen.

Antiblokkeersysteem (ABS)

Standaard geleverd systeem dat het blokkeren van de wielen – bijvoorbeeld bij een noodstop - voorkomt en zo de auto bestuurbaar houdt.

Aandrijfslipregeling (ASR)

Standaard geleverd systeem dat het doordraaien van de wielen voorkomt.

Elektronisch sperdifferentieel (EDS)

Standaard geleverd systeem dat de aandrijfkracht verdeelt over de wielen zonder dat de banden gaan slippen.

Gordelwaarschuwing

Heeft de bestuurder geen veiligheidsgordel omgegespt? Dan waarschuwt het systeem de bestuurder meteen na het starten van de motor standaard optisch, en na het wegrijden met een geluidssignaal. 

Bestuurdersairbag

Biedt standaard de best mogelijke bescherming bij een frontale botsing. Optioneel is ook een zij-airbag leverbaar.

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.