2.15.90.1, 2019-05-09 00:05:56
Overige informatie van de financiële services van Volkswagen Bedrijfswagens

Overige informatie.

Voordelen uitgelegd.

1 jaar nieuwwaarderegeling.
De Volkswagen Bedrijfswagens Plusverzekering biedt jou standaard 1 jaar nieuwwaarderegeling. Na diefstal of total loss rijd je dankzij deze regeling gewoon weg in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagens of een Volkswagen bedrijfswagen occasion van hetzelfde type en dezelfde uitvoering. 

Koop je een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen?
Zolang de nieuwwaarderegeling van toepassing is, houden we zelfs rekening met een eventuele prijsverhoging van 15%.

Extra Premiebescherming.
Bij vrijwel alle verzekeraars loop je na het claimen van schade nog eens extra financiële schade op doordat zowel jouw WA- als casco premie verhoogd worden in de jaren daarop. Ook als er sprake is van eenzijdige schade, dus zonder tegenpartij. Dat vinden wij niet eerlijk. Daarom betaal je bij ons in dat geval alleen méér casco premie, maar blijft de WA premie gelijk of daalt die zelfs. En dat scheelt jou zomaar honderden euro’s.

Schadeherstel via jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer met 100% originele onderdelen.
Om jouw Volkswagen bedrijfswagen weer in originele staat te herstellen, bent u bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer aan het juiste adres. Als geen ander ben je daar verzekerd van een vakkundige reparatie door specialisten die werken met 100% originele onderdelen. Nog een voordeel? Geen waardeverlies bij inruil van jouw Volkswagen bedrijfswagen. Kortom, je gaat er in geen enkel opzicht op achteruit.

Aantrekkelijke kortingsregeling.

Tweede bedrijfswagenregeling
Heb je twee bedrijfswagens in jouw bezit? Je ontvangt dezelfde korting op de tweede bedrijfswagen als op de 1e verzekerde bedrijfswagen. Hierdoor kan de korting op jouw premie oplopen tot maar liefst 75%.

Korting op premie door inbouw alarm
Je ontvangt 5% korting op de casco premie als jouw bedrijfswagen is voorzien van een VbV-SCM alarmsysteem met hellinghoekdetectie (voorheen SCM klasse 3 alarm) of een VbV-SCM voertuigvolgsysteem (voorheen SCM klasse 4 alarm) of een Lojack systeem. Wil je nog meer korting ontvangen? Kies dan voor een VbV-SCM voertuigvolgsysteem met eigen identificatie (voorheen SCM klasse 5). Je ontvangt dan maar liefst 10% korting op de casco premie.

Aanvullende zekerheid.

Schadeverzekering inzittenden (SVI).
Jouw inzittenden met hun bagage zijn met een SVI ook goed verzekerd. Ongeacht de schuldvraag is persoonlijke schade na een ongeval verzekerd, tot het maximale verzekerde bedrag van € 455.000. Je kunt hierbij denken aan blijvende invaliditeit of arbeidsongeschiktheid. Hieronder vallen ook een kapotte bril of schade aan bagage na een ongeval. Kies je voor de Volkswagen Bedrijfswagens Plusverzekering? Dan is deze dekking standaard inbegrepen.

Ongevallen inzittendenverzekering.
Stel voor dat jij of jouw inzittende door een ongeval met de bedrijfswagen blijvend invalide wordt. En in het ergste geval overlijdt, dan wordt met een ongevallen inzittenenverzekering het verzekerde bedrag uitgekeerd.  Raakt de inzittende volledig invalide? Dan krijgt hij of zij honderd procent van het vooraf afgesproken bedrag. Bij gedeeltelijke invaliditeit keert de verzekering een percentage uit. Bij overlijden wordt het in de polis opgenomen bedrag uitgekeerd.

Verhaalservice (rechtshulpverzekering).
Als bij een verkeersongeval schade aan jouw Volkswagen bedrijfswagen ontstaat door schuld van een ander, krijg je rechtsbijstand voor het verhalen van die schade. Onder die schade vallen ook huurkosten voor een vervangende Volkswagen bedrijfswagen en schade aan persoonlijke bezittingen van u en uw inzittenden.

Rechtsbijstand voor motorrijtuigen (rechtshulpverzekering).
Naast de verhaalservice ontvang je ook bijstand voor het verhalen van jouw persoonsschade die is ontstaan zoals letselschade, smartengeld, gederfde inkomsten en juridische kosten. Raak je betrokken bij een geschil in verband met het aanschaffen, onderhouden en vervangen van jouw Volkswagen? Dan kun je ook rekenen op juridische hulp.

Voorwaarden.

Voorwaarden & dienstenwijzer

Voor polisnummers die beginnen met 23 en 37:
Algemene voorwaarden Volkswagen Bedrijfswagens Verzekering

Voor polisnummers die beginnen met 0007 zijn onderstaande polisvoorwaarden van toepassing.
Polisvoorwaarden

Voor alle overige polisnummers zijn onderstaande polisvoorwaarden van toepassing. Daarnaast vindt u de dienstenwijzer en de Productwijzer Motorrijtuigenverzekering (WAM-Autoverzekering.)
Volkswagen Bedrijfswagens Basisverzekering
Volkswagen Bedrijfswagens Plusverzekering
Dienstenwijzer

Verzekeringskaarten
Download hieronder de Verzekeringskaarten van Volkswagen Bedrijfswagens.
• Verzekeringskaart WA
• Verzekeringskaart WA en beperkt casco
• Verzekeringskaart WA en uitgebreid casco basis (all risk)
• Verzekeringskaart WA en uitgebreid casco plus (all risk)
• Verzekeringskaart Schadeverzekering Inzittenden (SVI)
• Verzekeringskaart Rechtsbijstand

Dienstenwijzer
Dienstenwijzer

Veelgestelde vragen.

Klik op deze link om een berekening te maken en jouw dekking te kiezen. In vijf eenvoudige stappen kun je een Volkswagen Bedrijfswagens Basisverzekering en Volkswagen Bedrijfswagens Plusverzekering afsluiten.

Je ontvangt jouw polis en groene kaart per post. Mocht je deze niet hebben ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice via verzekeren@volkswagenfinancialservices.nl of bel met onze commerciële binnendienst via 033 479 17 23. 

Voor polisnummers die beginnen met 0007 zijn de onderstaande polisvoorwaarden van toepassing.
Polisvoorwaarden

Voor alle overige polisnummers zijn onderstaande polisvoorwaarden van toepassing.
Volkswagen Bedrijfswagens Basisverzekering
Volkswagen Bedrijfswagens Plusverzekering

Jouw huidige aantal schadevrije jaren zijn vaak terug te vinden op het polisblad van jouw huidige bedrijfswagenverzekering. Ook kun je het aantal schadevrije jaren opvragen bij jouw huidige verzekeraar. Hiervoor kun je eenvoudig telefonisch of per e-mail contact opnemen met de verzekeraar.

Roydata is een centrale database waar jouw  schadevrije jaren in vermeld staan. Als je jouw bedrijfswagenverzekering opzegt, zal jouw verzekeraar de opgebouwde schadevrije jaren in dit systeem invoeren. Dit systeem wordt door ons gebruikt om te controleren of het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgegeven bij de aanvraag overeenkomt.

Als je nu in een leaseauto rijdt, kun je de leasemaatschappij om een leaseverklaring vragen. Hierin staan jouw opgebouwde schadevrije jaren. De geldigheidsduur van de leaseverklaring bedraagt één jaar.

Je mag de leaseverklaring aansluitend gebruiken op de beëindiging van een eerdere bedrijfswagenverzekering. Op die manier kun je de schadevrije jaren bij elkaar optellen. Hierdoor kun je nog meer premiekorting krijgen. Er mag echter nooit een gat van langer dan één jaar tussen zitten.

Een verzekering van Volkswagen Bedrijfswagens is makkelijk te wijzigen. Jer kunt wijzigingen telefonisch, schriftelijk of per e-mail aan ons doorgeven. 
Volkswagen Bedrijfswagens verzekering: Basisverzekering / Plusverzekering
Postbus 1119
3800 BC Amersfoort
E-mail: verzekeren@volkswagenfinancialservices.nl
Tel: (033) 479 17 23

Met één telefoontje is jouw nieuwe of gebruikte Volkswagen bedrijfswagen verzekerd. Tel (033) 479 17 23.

Je kunt een tweede bedrijfswagen heel voordelig bij ons verzekeren. Wij houden namelijk rekening met de korting van jouw eerste bedrijfswagen. Niet alleen de trekhaak, maar ook eventuele belettering, zijwandbekleding of jouw schappensysteem wordt meegenomen. Hierdoor kan jouw korting oplopen tot wel 75%. Neem contact op met één van onze medewerkers van Volkswagen Bedrijfswagens. Tel (033) 479 17 23

Over de eerste € 2.000 aan accessoires betaal je geen premie. Je kunt natuurlijk wel een hoger bedrag aan accessoires verzekeren. je betaalt in dat geval alleen premie over het extra bedrag aan accessoires.