--:--

ID. Buzz Cargo

De bus van je dromen: de ID. Buzz Cargo

Met de volledig elektrische ID.Buzz Cargo, brengen we de iconische T1 'back to the future'. Een droom die uitkomt voor echte Volkswagen liefhebbers! Stel je voor dat jij als ondernemer of jouw werknemers in deze bus rondrijden: het ultieme visitekaartje voor je bedrijf. De ID. Buzz is de conceptversie van de auto die in 2022 in productie gaat. Daarom zul je nog even moeten wachten totdat je de auto bij de dealer kunt bewonderen. Maar... het dagdromen kan beginnen.

Veelzijdig en ongekend innovatief

Opladen zonder laadpaal

Het al ruime rijbereik van de ID. Buzz Cargo wordt dankzij het zonnedak nog vergroot. Rijden, rechtstreeks op de energie van de zon. Slimme duurzaamheid – op een totaal nieuw niveau.

ID. Buzz nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen van ID. Buzz? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.

Overal thuis: de ID. Buzz

De ID. Buzz is er ook als gezinsauto. Een echte droom voor iedere gezin, met nog meer ruimte om de wereld te ontdekken en samen op avontuur te gaan.

Met ID. Switch wordt wachten ineens leuk

Lease nu een Caddy Cargo of Transporter 6.1. Switch straks naar een ID.Buzz

Kun jij niet wachten op de ID. Buzz, de elektrische variant van de iconische Volkswagen T1? Maar is je bus nú al aan vervanging toe? Kies dan voor ID. Switch.

Lease nu een nieuwe Volkswagen Caddy Cargo of Transporter 6.1 en lever hem in wanneer je wil switchen naar een ID. Buzz. Jij bepaalt zelf óf en wanneer je overstapt. Ondertussen geniet je van je gloednieuwe Caddy of Transporter. Wachten was nog nooit zo leuk.

ID. Buzz nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen van ID. Buzz? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.