Open laadbak: multifunctioneel en robuust

Bij bedrijfswagenombouw is de open laadbak een populaire keuze voor bedrijven die werkzaam zijn in de bouw, landbouw en groenvoorziening. Voornamelijk omdat deze Volkswagens tegen een stootje moeten kunnen, robuust zijn en geheel naar wens en op maat zijn in te richten. De open laadbak maakt het mogelijk om gemakkelijk grote objecten te transporteren. Iedere klus klaar voor het ruige werk. Waar moet een open laadbak volgens jou aan voldoen? Bespreek je ideeën over carrosseriebouw met je dealer.

Belangrijkste voordelen op een rij:

  • ARBO gecertificeerd.
  • Voorzien van het CE-keurmerk en veilig in gebruik.
  • Speciale in- en ombouw naar jouw wensen

Specifieke maatwerk carrosseriebouwverzoeken

Ieder bedrijf heeft eigen ideeën over de ideale bedrijfswagen. Wat betreft bedrijfswagenombouw krijgen we vaak verzoeken om specifiek maatwerk voor carrosseriebouw. Het is altijd weer een uitdaging waar onze gecertificeerde ombouwers graag mee aan de slag gaan! Als jij dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen, omdat je ze nodig heeft voor jouw werk in de bouw kies dan voor een robuuste bedrijfswagen met open laadbak. Bij Volkswagen is de open laadbak multifunctioneel en voor veel klussen geschikt.

Ben je op zoek naar een open laadbak met een kiepfunctie? Dan is de Volkswagen Kipper iets voor jou. Bekijk deze pagina voor meer informatie .

Laadbak voor agrarische sector en groenvoorziening

De grote laadbak is voor veel branches een handige bedrijfswagen, maar extra interessant als je werkzaam bent in de agrarische sector of groenvoorziening en dagelijks in de weer bent met grote materialen. Dan wil je een bedrijfswagen die bestand is tegen een stootje en best vies mag worden. Bijvoorbeeld omdat je mest, gewassen, kilo’s grond of planten moet vervoeren. Laat de open laadbak een deel van de lasten verlichten. Je kunt ook kiezen voor het comfort van de Volkswagen Bedrijfswagens Kipper mocht je de hele inhoud gemakkelijk in één keer willen ledigen. Met de Volkswagen open laadbak ben je thuis op elk terrein, door weer en wind. Dat maakt jouw werk elke dag net wat leuker en efficiënter. 

Welk open laadbak past het beste bij jouw onderneming?

Laat je adviseren over de opbouwmogelijkheden voor jouw onderneming.

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.