Robuust en multifunctioneel

Omdat je dagelijks een hoop te verstouwen hebt. Omdat jouw werkzaamheden om een specifieke oplossing vragen. En... omdat je bedrijfswagen tegen een stootje moet kunnen. Daarom is er de robuuste Volkswagen Bedrijfswagens Open laadbak. Ideaal voor bedrijven werkzaam in de bouw, landbouw en groenvoorziening. Als Transporter of Crafter, ARBO-gecertificeerd, CE-gecertificeerd en geheel naar jouw situatie in te richten.

Robuust en open voor alles. Voor mekaar. Met een Volkswagen Open laadbak.

Specifieke maatwerk carrosseriebouwverzoeken

Ieder bedrijf heeft eigen ideeën over de ideale bedrijfswagen. Wat betreft bedrijfswagenombouw krijgen we vaak verzoeken om specifiek maatwerk voor carrosseriebouw. Het is altijd weer een uitdaging waar onze gecertificeerde ombouwers graag mee aan de slag gaan! Als jij dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen, omdat je ze nodig heeft voor jouw werk in de bouw kies dan voor een robuuste bedrijfswagen met open laadbak. Bij Volkswagen is de open laadbak multifunctioneel en voor veel klussen geschikt.

Ben je op zoek naar een open laadbak met een kiepfunctie? Dan is de Volkswagen Kipper iets voor jou. Bekijk deze pagina voor meer informatieOpens an external link.

Laadbak voor agrarische sector en groenvoorziening

De grote laadbak is voor veel branches een handige bedrijfswagen, maar extra interessant als je werkzaam bent in de agrarische sector of groenvoorziening en dagelijks in de weer bent met grote materialen. Dan wil je een bedrijfswagen die bestand is tegen een stootje en best vies mag worden. Bijvoorbeeld omdat je mest, gewassen, kilo’s grond of planten moet vervoeren. Laat de open laadbak een deel van de lasten verlichten. Je kunt ook kiezen voor het comfort van de Volkswagen Bedrijfswagens Kipper mocht je de hele inhoud gemakkelijk in één keer willen ledigen. Met de Volkswagen open laadbak ben je thuis op elk terrein, door weer en wind. Dat maakt jouw werk elke dag net wat leuker en efficiënter. 

Technische gegevens 
Bekijk de technische gegevens van de open laadbak van Volkswagen Bedrijfswagens in de tabel. Mis je specifieke gegevens? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt.

<b>Technische gegevens&nbsp;<br> </b><sub>Bekijk de technische gegevens van de open laadbak van Volkswagen Bedrijfswagens in de tabel. Mis je specifieke gegevens? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt.</sub>

Gewicht voertuig:

2277 kg

Laadvermogen:

1223 kg

Breedte bak:

Enkel lucht: 2020 mm / dubbel lucht 2140 mm

Lengte bak binnenwerks: 

3540 tot 4740 mm

Laadoppervlak: 

7,15 tot 10,14 m2

Gewicht voertuig:

2277 kg

Laadvermogen:

1223 kg

Breedte bak:

Enkel lucht: 2020 mm / dubbel lucht 2140 mm

Lengte bak binnenwerks: 

3540 tot 4740 mm

Laadoppervlak: 

7,15 tot 10,14 m2

1.

Welk open laadbak past het beste bij jouw onderneming?

Laat je adviseren over de opbouwmogelijkheden voor jouw onderneming.

Stel jouw perfecte open laadbak samen

De Transporter en Crafter open laadbak worden passend gemaakt op basis van het soort ladingen die je vervoert. Dit is uiteraard afhankelijk van het doel waar de carrosseriebouw voor wordt gebruikt. Een extra sterke anti-sliblaag en een dikker staal dan bij andere bedrijfswagens zijn een van de vele opties wat betreft bedrijfswageninrichting van de Volkswagen open laadbak. Deel je wensen vrijblijvend met onze dealers. Ze helpen je graag met het samenstellen van de perfecte open laadbak voor jouw onderneming. 

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.