Deze koelwagen is altijd precies op temperatuur.

Omdat je klanten van knispervers houden. Omdat alles begint met goede hygiëne. En… omdat je gewoon een coole bedrijfswagen zoekt. Daarom is er de Volkswagen Bedrijfswagens Koelwagen. Verkrijgbaar als Caddy, Transporter, Crafter, e-Crafter en solar-koelwagen. HACCP-gecertificeerd en desgewenst zelfs ATP-gecertificeerd. Naadloos afgewerkt en voorzien van een afwateringssysteem voor lekkende ladingen.

Alles perfect op temperatuur. Voor mekaar. Met een Volkswagen Koelwagen.

Optimale isolatie met behoud van binnenruimte

Hygiënisch afgewerkt

Elke basisinrichting wordt naadloos afgewerkt met polyester volgens de ‘hand-lay-up’-methode. Voordeel: eenvoudige reiniging en dus optimale hygiëne. Bij elke inrichting ontvang je dan ook een HACCP-certificaat. Desgewenst zelfs een ATP-certificaat.

Afwatering lekkende goederen

Vervoer je goederen die vocht verliezen? Dan is het prettig om te weten dat de auto te voorzien is van een afwateringssysteem. Een lekkende lading is dus geen enkel probleem.

220V-aansluiting

Dankzij de 220V-aansluiting in de voorbumper is nachtkoeling mogelijk. Hiermee wordt bij stilstand de laadruimte op een constante temperatuur gehouden. Bij een solar koelwagen zorgt de 220V-aansluiting ook voor het opladen van de accu's, zodat er geen onregelmatigheden in de temperatuur optreden bij gebruik van het start-stopsysteem van jouw bedrijfswagen.

Konvekta koelunit

Konvekta is gespecialiseerd in 'direct drive' machines, koelinstallaties die voor de aandrijving gebruik maken van de automotor. In de praktijk hebben deze installaties zich ruimschoots bewezen in koelcapaciteit, bedrijfszekerheid en levensduur.
 

Koeling instellen in de cabine

Door de eenvoudig geïntegreerde bediening van de koelinstallatie blijft de temperatuur continu volledig onder controle. Dit is één van de belangrijke voorwaarden van HACCP om bijvoorbeeld bederf van etenswaren tegen te gaan.

Technische gegevens
Bekijk de technische gegevens van de koelwagen van Volkswagen Bedrijfswagens in de tabel Mis je specifieke gegevens? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt.

<b>Technische gegevens</b><br> <sub>Bekijk de technische gegevens van de koelwagen van Volkswagen Bedrijfswagens in de tabel Mis je specifieke gegevens? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt.</sub><br>

Gewicht voertuig:

2457 kg

Laadvermogen:

1043 kg

Breedte bak:

Enkel lucht: 2020 mm / dubbel lucht 2140 mm

Lengte bak binnenwerks: 

2740 tot 3540 mm

Laadoppervlak: 

5,5 tot 7,58 m2

Gewicht voertuig:

2457 kg

Laadvermogen:

1043 kg

Breedte bak:

Enkel lucht: 2020 mm / dubbel lucht 2140 mm

Lengte bak binnenwerks: 

2740 tot 3540 mm

Laadoppervlak: 

5,5 tot 7,58 m2

1.

Welk model past het beste bij jouw onderneming?

Laat je adviseren over de koelmogelijkheden van de Caddy, Transporter, Crafter of ga volledig elektrisch met de e-Crafter.

De Koelwagen

De koelwagen is uitermate geschikt voor de Caddy, Transporter, Crafter.

Voor koelvervoer werkt Volkswagen Bedrijfswagens samen met Carrosseriefabriek Harderwijk. Hun specialisme is het creëren van de optimale mix van isolatie, koelinstallatie en laadvolume. Elke Solar koelwagen ontvangt het HACCP-certificaat voor hygiëne en temperatuurbeheersing. De Solar Koelwagen is uitgerust met een volledig elektrisch koelsysteem, waarbij de stroom hoofdzakelijk geleverd wordt door 'High Efficiency' zonnepanelen die op het dak van de auto zijn gemonteerd. 

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.