Deze koelwagen is altijd precies op temperatuur.

Omdat je klanten van knispervers houden. Omdat alles begint met goede hygiëne. En… omdat je gewoon een coole bedrijfswagen zoekt. Daarom is er de Volkswagen Bedrijfswagens Koelwagen. Verkrijgbaar als Caddy, Transporter, Crafter, e-Crafter en solar-koelwagen. HACCP-gecertificeerd en desgewenst zelfs ATP-gecertificeerd. Naadloos afgewerkt en voorzien van een afwateringssysteem voor lekkende ladingen.

Alles perfect op temperatuur. Voor mekaar. Met een Volkswagen Koelwagen.

Tot € 1.500 ombouwvoordeel

Omdat je meer dan een gewone bus zoekt. Omdat je het maximale wilt meenemen op een klein rijbewijs. En... omdat een standaardoplossing niks voor jou is. Laat je adviseren over de opbouwmogelijkheden voor jouw onderneming en profiteer nu tot € 1.500 ombouw voordeel op de koelwagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze experts staan voor je klaar.

Optimale isolatie met behoud van binnenruimte

Hygiënisch afgewerkt

Elke basisinrichting wordt naadloos afgewerkt met polyester volgens de ‘hand-lay-up’-methode. Voordeel: eenvoudige reiniging en dus optimale hygiëne. Bij elke inrichting ontvang je dan ook een HACCP-certificaat. Desgewenst zelfs een ATP-certificaat.

Afwatering lekkende goederen

Vervoer je goederen die vocht verliezen? Dan is het prettig om te weten dat de auto te voorzien is van een afwateringssysteem. Een lekkende lading is dus geen enkel probleem.

220V-aansluiting

Dankzij de 220V-aansluiting in de voorbumper is nachtkoeling mogelijk. Hiermee wordt bij stilstand de laadruimte op een constante temperatuur gehouden. Bij een solar koelwagen zorgt de 220V-aansluiting ook voor het opladen van de accu's, zodat er geen onregelmatigheden in de temperatuur optreden bij gebruik van het start-stopsysteem van jouw bedrijfswagen.

Konvekta koelunit

Konvekta is gespecialiseerd in 'direct drive' machines, koelinstallaties die voor de aandrijving gebruik maken van de automotor. In de praktijk hebben deze installaties zich ruimschoots bewezen in koelcapaciteit, bedrijfszekerheid en levensduur.
 

Koeling instellen in de cabine

Door de eenvoudig geïntegreerde bediening van de koelinstallatie blijft de temperatuur continu volledig onder controle. Dit is één van de belangrijke voorwaarden van HACCP om bijvoorbeeld bederf van etenswaren tegen te gaan.

Welk model past het beste bij jouw onderneming?

Laat je adviseren over de koelmogelijkheden van de Caddy, Transporter, Crafter of ga volledig elektrisch met de e-Crafter.

De Koelwagen

De koelwagen is uitermate geschikt voor de Caddy, Transporter, Crafter.

Voor koelvervoer werkt Volkswagen Bedrijfswagens samen met Carrosseriefabriek Harderwijk. Hun specialisme is het creëren van de optimale mix van isolatie, koelinstallatie en laadvolume. Elke Solar koelwagen ontvangt het HACCP-certificaat voor hygiëne en temperatuurbeheersing. De Solar Koelwagen is uitgerust met een volledig elektrisch koelsysteem, waarbij de stroom hoofdzakelijk geleverd wordt door 'High Efficiency' zonnepanelen die op het dak van de auto zijn gemonteerd.