Je hebt koel. En je hebt precies op temperatuur.

De Volkswagen Bedrijfswagens Koelwagen is in samenwerking met Carrosseriefabriek Harderwijk ontwikkeld om goederen op de juiste temperatuur te vervoeren met het HACCP keurmerk. De koelwagens zijn voorzien van een naadloze afwerking en ingebouwde LED-verlichting. De koelwagen is uitermate geschikt voor de Caddy, Transporter, Crafter en e-Crafter en tevens leverbaar als solar koelwagen. Doordat de koelwagen op zoveel modellen van Volkswagen Bedrijfswagen toegepast kan worden is er altijd een model wat past bij jouw wensen. Verschil moet er zijn

Optimale isolatie met behoud van binnenruimte

Hygiënisch afgewerkt

Elke basisinrichting wordt naadloos afgewerkt met polyester volgens de ‘hand-lay-up’-methode. Voordeel: eenvoudige reiniging en dus optimale hygiëne. Bij elke inrichting ontvang je dan ook een HACCP-certificaat. Desgewenst zelfs een ATP-certificaat.

Afwatering lekkende goederen

Vervoer je goederen die vocht verliezen? Dan is het prettig om te weten dat de auto te voorzien is van een afwateringssysteem. Een lekkende lading is dus geen enkel probleem.

220V-aansluiting

Dankzij de 220V-aansluiting in de voorbumper is nachtkoeling mogelijk. Hiermee wordt bij stilstand de laadruimte op een constante temperatuur gehouden. Bij een solar koelwagen zorgt de 220V-aansluiting ook voor het opladen van de accu's, zodat er geen onregelmatigheden in de temperatuur optreden bij gebruik van het start-stopsysteem van jouw bedrijfswagen.

Konvekta koelunit

Konvekta is gespecialiseerd in 'direct drive' machines, koelinstallaties die voor de aandrijving gebruik maken van de automotor. In de praktijk hebben deze installaties zich ruimschoots bewezen in koelcapaciteit, bedrijfszekerheid en levensduur.
 

Koeling instellen in de cabine

Door de eenvoudig geïntegreerde bediening van de koelinstallatie blijft de temperatuur continu volledig onder controle. Dit is één van de belangrijke voorwaarden van HACCP om bijvoorbeeld bederf van etenswaren tegen te gaan.

Welk model past het beste bij jouw onderneming?

Laat je adviseren over de koelmogelijkheden van de Caddy, Transporter, Crafter of ga volledig elektrisch met de e-Crafter.

Caddy Koelwagen
Caddy Solar Koelwagen
e-Crafter Solar Koelwagen

De Koelwagen

Caddy Koelwagen

De koelwagen is uitermate geschikt voor de Caddy, Transporter, Crafter.

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.