Personeel uit alle branches

Maatwerk voor jouw branche

Dé bus voor jouw branche

Omdat elke bedrijfstak anders is. Omdat dit vraagt om een andere manier van denken. En… omdat jij een geheel eigen manier van werken hebt. Daarom bieden wij je oneindig veel ombouwmogelijkheden voor iedere Volkswagen Bedrijfswagen. Of je nu schilder, timmerman, bloemenleverancier of pakketbezorger bent, wij helpen je de ideale bus samen te stellen. Daarnaast hebben we ook tal van opties voor personenvervoer met beperkte mobiliteit.

Bouw

Voor elke bouwondernemer de ideale bedrijfswagen.
Welke bouwwerkzaamheden je ook uitvoert, een Volkswagen bedrijfswagen is perfect aan te passen naar jouw specifieke behoeften. Er is volop keuze in de uitrusting, de motoren, het interieur, de infotainment en de laadruimte inbouwmogelijkheden.

Transport en logistiek

Omdat je meer dan een gewone bus zoekt. Omdat je het maximale wilt meenemen. En... omdat een standaardoplossing niks voor jou is. Onze experts denken graag mee om de ideale bus voor jouw samen te stellen. Dé mobiliteitspartner in transport en logistiek.

Horeca, detail- en groothandel

Dagelijks onderweg naar tevreden klanten
Het brede assortiment maakt Volkswagen Bedrijfswagens tot dé mobiliteitspartner voor horeca, detail- en groothandel, van praktische Caddy tot volumineuze Crafter CityBOX en koelwagen inbouw.

Landbouw en groenvoorziening

Thuis op elk terrein, door weer en wind. 
Als ondernemer in de buitenlucht zoek je meer dan een functioneel werkpaard. Voor hovenier, plantsoendienst en agrarisch ondernemer heeft Volkswagen Bedrijfswagens specifieke oplossingen die op hun taak zijn toegerust. Van stoere Amarok tot ERGO-gecertificeerde kipper. Altijd met de zekerheid van uitstekende service, door weer en wind.

Personenvervoer

Voor een onbezorgde reis van deur tot deur
Of de passagiers die je vervoert leerlingen of ouderen zijn, dat maakt voor ons niet uit. Wij zorgen er voor dat jouw passagiers altijd op comfortabele wijze hun bestemming bereiken. Je maakt het verschil voor de passagiers met een slimme mobiliteitskeuze. Wij helpen je graag met het kiezen van een betrouwbaar transportmiddel met ongekend rijcomfort en voorzien van moderne veiligheidssystemen.

Service en installatie

Altijd op tijd met je gereedschap ter plaatse
In jouw branche gaat service veel verder dan een glimlach. Werkzaamheden moeten vaak direct worden uitgevoerd, zoals installatie, reparatie of  onderhoud. Kies voor Volkswagen Bedrijfswagens; wij begrijpen waar de wereld van service om draait.

Stappenplan voor een bedrijfswagen op maat

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.