Personeel uit alle branches
Personeel uit alle branches
Personeel uit alle branches

Maatwerk voor jouw branche

Een bedrijfswagen op maat toegepast op jouw branche

In de zoektocht naar een bedrijfswagen wil je maar één ding: dat de wagen aansluit bij jouw bedrijf, branche en wensen. Bij Volkswagen begrijpen we dat geen beroep hetzelfde is en dat maatwerk de standaard is. Vandaar dat we een legio aan ombouwmogelijkheden bieden voor iedere bedrijfswagen. Want of je nu een schilder, timmerman, bloemenleverancier of pakketbezorger bent: jij wilt een wagen die past bij jouw werkzaamheden. Naast oplossingen voor deze verschillende branches bieden we ook tal van mogelijkheden voor personen met beperkte mobiliteit.

Bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer kan je alle informatie vinden over de maatwerk mogelijkheden die passen bij jouw branche. Bekijk ook de technische gegevens van onze bedrijfswagens om te zien welke uitvoering geschikt is voor jouw klus.

Stappenplan voor een bedrijfswagen op maat

Het begint allemaal bij het selecteren van een bedrijfswagen die past bij jouw wensen qua grootte en uitvoering. Denk hierbij aan een behendige Caddy of een uitgebreide Crafter. 

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.