Caddy, Transporter & Crafter acties

Acties
Kies je model

Acties
Kies je model

Al 75 jaar voor mekaar 

Al 75 jaar hebben we een bus waar je op kan bouwen. Wat je vak ook is, wij zijn er voor je. Momenteel zijn er geen speciale acties vanuit Volkswagen Bedrijfswagens. Per model zijn er wel verschillende uitrustingslines beschikbaar.  

Bekijk hier alle modellen: 

 

 

Als eerste op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Volkswagen Bedrijfswagens en ontvang als eerste updates van aanbiedingen en (product)informatie.

Ontdek onze modellen

Ontdek onze modellen

75 jaar Volkswagen Bedrijfswagens in Nederland

Autohandelaar Ben Pon bezoekt in 1947 de Volkswagen fabriek in Duitsland, met een simpele schets van de eerste Transporter bestelbus inspireert hij Volkswagen tot het bouwen van deze iconsiche bus. We staan nu op het punt om net als 75 jaar geleden een nieuw tijdperk in te gaan, dit keer met de 100% elektrische ID. Buzz. We vieren dit met een aantal bijzondere acties. 

Ben Pon schets nu in het Rijksmuseum
 

Volkswagen Transporter schets Ben Pon

75 jaar terug in de tijd schetste Ben Pon de eerste Transporter bestelbus in de Volkswagen fabriek. Ter ere van het jubileum heeft de schets temidden van andere iconen uit de Nederlandse kunst en geschiedenis in het Rijksmuseum gelegen. Momenteel ligt de schets niet meer openbaar en is deze alleen te bewonderen op aanvraag in het Rijksmuseum. 

Bus tot Buzz Tour op 1 juni 2022
 

--:--

Dit jaar verwelkomen we de eerste compleet elektrische bus: de ID. Buzz. Reden waarom we op 1 juni iets speciaals hebben gedaan: de van Bus tot Buzz Tour. Met de 75 mooiste en meest bijzondere Volkswagen busjes van de afgelopen 75 jaar hebben we een onvergetelijke rit gemaakt. 

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.