Brandbox

De nieuwe

Crafter

  • Vanaf

    € 22.300*

De nieuwe Crafter. Maakt zwaar werk licht.

Hoe bouw je een bedrijfswagen waarmee je écht verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan échte vakmannen, van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen maakten we de nieuwe Crafter. Een doordachte bedrijfswagen, die elke werkdag voor iedere vakman een stuk lichter maakt.

De Crafter is o.a. verkrijgbaar met een 8-traps automatische transmissie die kan worden gecombineerd met drie verschillende aandrijflijnen. Bekijk hier de review van de testrit met de Crafter automaat op AutoWeek.

De ultieme werkplek.

Een bus is voor een vakman meer dan een vervoersmiddel alleen. Het is ook een plek waar je afspraken maakt en de administratie bijhoudt. Een complete werkplek dus. Volkswagen heeft er daarom alles aan gedaan om uw werkplek zo compleet mogelijk in te richten. Met heel veel opbergmogelijkheden, maximaal comfort en de nieuwste innovaties kan je direct aan het werk. Dat zit wel goed.

Interieur Interieur Interieur
Terug naar overzicht

Ervaar zelf hoe praktisch en innovatief de Crafter is.

Genoeg laadruimte voor elke klus.

Met drie verschillende lengtes en hoogtes kom je nooit ruimte tekort. Heb je liever een open laadruimte? Ga dan voor de pick-up variant.

De nieuwe TDI-motoren.

De motoren van de nieuwe Crafter klaren iedere klus, omdat ze speciaal zijn ontwikkeld voor bedrijfswagens. Daardoor heb je zelfs tijdens de zwaarste werkzaamheden een laag brandstofverbruik en zijn de motoren uitermate betrouwbaar.

0 Trekkracht
Aandrijving

2.0 TDI-motor (75 kW)

0 Trekkracht
Aandrijving

2.0 TDI-motor (90 kW)

0 Trekkracht
Aandrijving

2.0 TDI-motor (103 kW)

0 Trekkracht
Aandrijving

2.0 TDI-motor (130 kW)

Universele laadvloer voor het plaatsen van opbergsystemen.

De houten vloer is de ideale basis voor het plaatsen van opbergsystemen van verschillende fabrikanten. Dankzij de speciale adapters voor de bevestigingspunten in de vloer plaatst of verwijder je gemakkelijk de opslagmodules.

Heel veel bedrijfswagen voor jouw geld.

De nieuwe Crafter biedt je heel veel bedrijfswagen voor je geld. Dankzij de zuinige en betrouwbare TDI-motoren zijn je brandstofkosten én onderhoudskosten laag. De afschrijvingskosten zijn ook laag, want de nieuwe Crafter behoudt een hoge restwaarde. Een perfecte investering voor jouw onderneming. Brandstofverbruik Ø 7,4-7,8 L/100 km (1L op 13,5 – 12,8), CO2-uitstoot: 193-204 g/km.

15 Hypermoderne assistentiesystemen.

In de hectische stad of op een druk bouwterrein staat de Crafter je bij met wel 15 assistentiesystemen. Met de Zijflankbescherming manoeuvreer je moeiteloos door smalle steegjes en langs obstakels. Trailer Assist helpt je bij het achteruitrijden en inparkeren met een aanhangwagen. De Crafter herkent ook moeiteloos risico’s op ongevallen met onder meer de Front Assist noodrem-assistent en de Multi Collision brake.

Lane Assist zorgt ervoor dat je netjes binnen je rijstrook blijft. Daarnaast is sturen extra eenvoudig met de elektromechanische Servotronic-besturing en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging. Hierdoor stuurt de Crafter zo licht als een personenwagen. Kies de opties die voor jou belangrijk zijn. Denk ook aan Adaptive Cruise Control, Rear Traffic Alert of Park Assist.

Bekijk alle filmpjes van de assistentiesystemen hier.

De nieuwe Crafter: ontworpen voor vakmannen.

Brochure.

Wil je meer informatie over de nieuwe Crafter? Download dan gratis de brochure.

Brochure Downloaden

Proefrit.

Ontdek wat de Crafter voor jou en jouw onderneming kan betekenen en plan een proefrit.

Reserveer een proefrit

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.