Brandbox

De nieuwe

Crafter

  • Vanaf

    € 21.950*

Je hebt vooruitgaan. En je hebt vooruitgang.

Hoe bouw je een bedrijfswagen waarmee verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan echte vakmensen. Van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen creëerden we de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Verschil moet er zijn.

Bestelauto Test Volkswagen Crafter L3H3 2.0 TDI 8-automaat.

De nieuwe Volkswagen Crafter is inmiddels een vertrouwde waarde op de Nederlandse wegen. Bestelauto kon er al regelmatig in rijden. Na een eerdere test met de Crafter is er nu gereden met de 2.0 TDI en een nieuwe 8-traps automaat. Lees hier het complete verslag.

De ultieme werkplek.

Een bus is voor een vakman meer dan een vervoersmiddel alleen. Het is ook een plek waar u afspraken maakt en de administratie bijhoudt. Een complete werkplek dus. Volkswagen heeft er daarom alles aan gedaan om uw werkplek zo compleet mogelijk in te richten. Met heel veel opbergmogelijkheden, maximaal comfort en de nieuwste innovaties kunt u direct aan het werk. Dat zit wel goed.

Interieur Interieur Interieur
Terug naar overzicht

Genoeg laadruimte voor elke klus.

Met drie verschillende lengtes en hoogtes komt u nooit ruimte tekort. Heeft u liever een open laadruimte? Ga dan voor de pick-up variant.

De nieuwe TDI-motoren.

De motoren van de nieuwe Crafter klaren iedere klus, omdat ze speciaal zijn ontwikkeld voor bedrijfswagens. Daardoor heeft u zelfs tijdens de zwaarste werkzaamheden een laag brandstofverbruik en zijn de motoren uitermate betrouwbaar.

0 Trekkracht
Aandrijving

2.0 TDI-motor (75 kW)

0 Trekkracht
Aandrijving

2.0 TDI-motor (90 kW)

0 Trekkracht
Aandrijving

2.0 TDI-motor (103 kW)

0 Trekkracht
Aandrijving

2.0 TDI-motor (130 kW)

Universele laadvloer voor het plaatsen van opbergsystemen.

De houten vloer is de ideale basis voor het plaatsen van opbergsystemen van verschillende fabrikanten. Dankzij de speciale adapters voor de bevestigingspunten in de vloer plaatst of verwijdert u gemakkelijk de opslagmodules.

Heel veel bedrijfswagen voor uw geld.

De nieuwe Crafter biedt u heel veel bedrijfswagen voor uw geld. Dankzij de zuinige en betrouwbare TDI-motoren zijn uw brandstofkosten én onderhoudskosten laag. De afschrijvingskosten zijn ook laag, want de nieuwe Crafter behoudt een hoge restwaarde. Een perfecte investering voor uw onderneming.

15 Hypermoderne assistentiesystemen.

In de hectische stad of op een druk bouwterrein staat de Crafter u bij met wel 15 assistentiesystemen. Met de Zijflankbescherming manoeuvreert u moeiteloos door smalle steegjes en langs obstakels. Trailer Assist helpt u bij het achteruitrijden en inparkeren met een aanhangwagen. De Crafter herkent ook moeiteloos risico’s op ongevallen met onder meer de Front Assist noodrem-assistent en de Multi Collision brake.

Lane Assist zorgt ervoor dat u netjes binnen uw rijstrook blijft. Daarnaast is sturen extra eenvoudig met de elektromechanische Servotronic-besturing en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging. Hierdoor stuurt de Crafter zo licht als een personenwagen. Kies de opties die voor u belangrijk zijn. Denk ook aan Adaptive Cruise Control, Rear Traffic Alert of Park Assist.

De nieuwe Crafter: ontworpen voor vakmannen.

Sportpakket vanaf € 1.899

  • Lichtmetalen velgen
  • Sidebars RVS geborsteld
  • Achterbumper beschermplaat, RVS geborsteld
  • Instaplijsten linker en rechter voorportier
  • Striping exterieur
Lichtmetalen velgen
Achterbumper beschermplaat
Sidebars

Brochure.

Wilt u meer informatie over de nieuwe Crafter? Download dan gratis de brochure.

Brochure Downloaden

Proefrit.

Ontdek wat de Crafter voor u en uw onderneming kan betekenen en plan een proefrit.

Reserveer een proefrit

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.