Volkswagen Transporter occasion beladen

Volkswagen Transporter occasions

Volkswagen Transporter occasion kopen?

Ben je op zoek naar een Volkswagen Transporter occasion in goede staat? Dan ben je bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer aan het juiste adres. Al meer dan 65 jaar een betrouwbare kracht in bedrijfswagenland en voor menig ondernemer onmisbaar bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Door de grote variatie in het aantal lengte-hoogte combinaties is er altijd een model dat in jouw behoeften voorziet.

Ontdek de hele voorraad Volkswagen Bedrijfswagens Transporter occasions op DasWeltAuto.nl

Transporter occasions, de beste op één plek.

Ben je op zoek naar een Transporter met een lage kilometerstand, een zuinige TDI-motor of parkeerassistentie? Kies een Transporter die het beste bij jou past. Op een occasion van DasWelt heb je altijd garantie. Afhankelijk van de leeftijd van de occasion loopt de garantie op tot wel 24 maanden.

Ben jij op zoek naar een tweedehands Transporter Bestelwagen, Dubbele Cabine, Kombi, Pick-up of Chassis?

Das WeltAuto

Het vinden van de perfecte occasion is nog nooit zo makkelijk geweest. Das WeltAuto heeft een ruim aanbod aan Volkswagen occasions in topconditie. Op de website van Das WeltAuto kun je filteren op de specificaties waar jouw nieuwe occasion aan moet voldoen. Wordt het een diesel, benzine of een elektrische bus? Handgeschakeld of ga je toch voor het comfort van een automaat? En wat is de gewenste kilometerstand voor jouw nieuwe occasion? Bij Das WeltAuto kun je precies aangeven waar je naar op zoek bent!

Alle occasions bij Das WeltAuto hebben de 130 puntencheck succesvol doorstaan en zijn klaar voor een nieuwe eigenaar. Wanneer je een Das WeltAuto occasion koopt profiteer je van verschillende zekerheden, zoals een gegarandeerde kilometerstand, Pechhulp en 14 dagen omruilgarantie. 

Wil je een betrouwbare en gegarandeerd goed onderhouden tweedehands Volkswagen Transporter? Kies dan voor een occasion bij Das WeltAuto.

Een nieuwe Transporter 6.1

Ben je toch op zoek naar een nieuwe Transporter? Ontdek alle nieuwe functies, raak geïnspireerd door het design en ontdek waarom de nieuwe Transporter 6.1 bij jou past!

Een nieuwe Transporter 6.1

 

Vind een dealer bij jou in de buurt