Caddy occasion

Volkswagen Caddy occasions

Volkswagen Caddy occasion kopen?

Ben je op zoek naar een Volkswagen Caddy occasion in goede staat? Dan ben je bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer aan het juiste adres. Heb je behoefte aan meer ruimte in jouw tweedehands bedrijfswagen? Dan hebben we naast de standaard Volkswagen Caddy, ook een aantal Volkswagen Caddy Maxi occasions voor je op voorraad staan.

Ontdek de hele voorraad Volkswagen Caddy occasions op Volkswagen Bedrijfswagens Approved Occasions.

Volkswagen Caddy occasion

Caddy occasions, de beste op één plek.

Ben je op zoek naar een Caddy met een lage kilometerstand, een TDI-motor of DSG-versnellingsbak? Kies een Caddy die het beste bij jou past. Op een occasion van Volkswagen Bedrijfswagens Approved Occasions heb je altijd garantie. Afhankelijk van de leeftijd van de occasion loopt de garantie op tot wel 24 maanden.

Ben jij op zoek naar een tweedehands Caddy of Caddy Maxi?

Volkswagen Bedrijfswagens Approved Occasions

Het vinden van de perfecte occasion is nog nooit zo makkelijk geweest. Volkswagen Bedrijfswagens Approved Occasions heeft een ruim aanbod aan Volkswagen occasions in topconditie. Op de website van Volkswagen Bedrijfswagens Approved Occasions kun je filteren op de specificaties waar jouw nieuwe occasion aan moet voldoen. Wordt het een diesel, benzine of een elektrische bedrijfswagen? Handgeschakeld of ga je toch voor het comfort van een automaat? En wat is de gewenste kilometerstand voor jouw nieuwe occasion? Bij Volkswagen Bedrijfswagens Approved Occasions kun je precies aangeven waar je naar op zoek bent!

Alle occasions van Volkswagen Bedrjfswagens Approved Occasions hebben de 130 puntencheck succesvol doorstaan en zijn klaar voor een nieuwe eigenaar. Wanneer je een occasion van Volkswagen Bedrijfswagens Approved Occasions koopt profiteer je van verschillende zekerheden, zoals een gegarandeerde kilometerstand, Pechhulp en 14 dagen omruilgarantie. 

Wil je een betrouwbare en gegarandeerd goed onderhouden tweedehands Volkswagen Amarok? Kies dan voor een occasion van Volkswagen Bedrijfswagens Approved Occasions.

Volkswagen Bedrijfswagens Approved Occasions

Een nieuwe Caddy Cargo

Ben je toch op zoek naar een nieuwe Caddy? Ontdek alle nieuwe functies, raak geïnspireerd door het design en ontdek waarom de nieuwe Caddy Cargo bij jou past!

Een nieuwe Caddy Cargo

Vind een dealer bij jou in de buurt