Ein VW Multivan Life steht mit einem Anhänger an einem Wald.

Technische gegevens

Technische gegevens

Verdiep je op je gemak in een Volkswagen Multivan van jouw voorkeur. Daarom hebben wij hier alle belangrijke cijfers, afmetingen en prestatiegegevens voor jou op een rijtje gezet. 

Flexibeler dan ooit - de nieuwe stoelconfiguraties

De Multivan is al tientallen jaren een plezier voor gezinnen, recreatieve sporters en professionals. Bijzonder populair: de passagiersruimte, die tot in het kleinste detail is uitgedacht. In de nieuwe Multivan zijn de variabiliteit, flexibiliteit en functionaliteit nu nog verder vergroot. Een volledig vlakke vloer vormt de ideale basis voor de individuele zitplaatsen, die voor het eerst standaard zijn. In combinatie met de robuuste middenrails die doorlopen tot in de cockpit, maakt dit zitplaatscombinaties mogelijk waar je voorheen alleen maar van kon dromen.

Specificaties van de nieuwe Multivan

Reis ontspannen in de rijrichting

De Multivan-uitrustingslijn is standaard uitgerust met vijf comfortabele individuele zitplaatsen. In de Life and Style zijn er in totaal zeven zitplaatsen. Elke zitplaats in het passagierscompartiment kan afzonderlijk worden opgeklapt, binnen een bepaald bereik worden verplaatst en gemakkelijk worden verwijderd omdat het gewicht ervan met ongeveer 25 % is verminderd. Dit resulteert in talrijke stoelvarianten. U kunt bijvoorbeeld extra ruimte voor bagage creëren door de stoelen van de derde rij naar voren te schuiven. Als u de nieuwe Multivan met de standaard stoelconfiguratie bestelt, zijn de gordelspanners van de buitenste afzonderlijke stoelen altijd stevig met de carrosserie verbonden. De middelste zitplaats heeft een geïntegreerde automatische driepuntsveiligheidsgordel en kan naar wens in de passagiersruimte worden verplaatst.

  • Gewicht van de buitenste zitplaats (afhankelijk van de uitrusting): ca. 23-29 kg
  • Gewicht middelste zitplaats (afhankelijk van uitrusting): ca. 27-29 kg

Afmetingen Multivan

<b>Afmetingen&nbsp;</b>Multivan

Lengte 1 

Lengte 2

Voertuiglengte in mm

4.973

5.173

Voertuighoogte in mm

1.907

1.907

Overhang in mm

897

1.097

Binnenhoogte met normaal dak/ panoramisch dak in mm

1.312/1.346

1.312/1.346

Openingsbreedte van de schuifdeur in mm

931

931

Maximale breedte bagageruimte in mm

1.665

1.665

Minimale draaicirkel in m

ca. 12,1

ca. 12,1

Lengte 1 

4.973

Lengte 2

5.173

Eine Maßzeichnung vom VW Multivan.
*  Waarde is van toepassing met overhang