100% nieuw. 100% Caddy.

Of je nu als  koerier, vakman, hovenier of in de bouw werkt: in jouw werk heb je altijd de toekomst in zicht. De nieuwe Caddy is compleet vernieuwd. Met een nieuw opwindend design, de nieuwste assistentiesystemen, innovatief infotainment en een ergonomische bestuurderswerkplaats, is de nieuwe Caddy betrouwbaar, flexibel en zuinig als gewoonlijk. De perfecte partner als het gaat om comfortabel en ontspannen omgaan met jouw dagelijkse werk. We verwachten de nieuwe Caddy eind 2020 in de showrooms. Op deze pagina vind je alle informatie over de introductie van de Caddy.

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over de nieuwe Caddy, meld je dan aan voor onze speciale nieuwsbrief .

De meest vooruitstrevende Caddy ooit
Comfortabel & Intelligent
  • The interior in the new Volkswagen Caddy Cargo.
    The interior in the new Volkswagen Caddy Cargo.
  • Bird’s eye view of a driver assistance system’s operating principle.
    Bird’s eye view of a driver assistance system’s operating principle.

Meer ruimte voor alles

Het interieur van de vijfde generatie maakt indruk met nieuwe hightech oplossingen en meer laadruimte. De lange versie - de Caddy Maxi - wordt geleverd met een 140 mm bredere schuifdeur en meer ruimte, bijvoorbeeld voor maximaal twee europallets. Verder is de nieuwe Caddy voorzien van een stalen achterdeuren zonder ruit, een aparte laadruimte vergrendeling, een elektrische sluithulp voor de achterklep en schuifdeuren en nog veel meer.

Als eerst op de hoogte van nieuws over de nieuwe Caddy

Wil je meer informatie over de nieuwe Caddy? Schrijf je nu in voor de Caddy nieuwsbrief en ontvang als eerste updates.

Bedrijfswagens

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.