De nieuwe ID. Buzz  - nog gecamoufleerd, maar al wel waanzinnig mooi.

Een stap dichterbij elektrisch rijden in hét beroemde Volkswagen busje. Dit is de eerste foto van het productiemodel van de ID. Buzz, zoals hij uit de fabriek zal rollen. Een glimp van wat je in 2022 kunt verwachten.

ID Buzz in camouflage.

Of het nou een compact model of SUV is - al onze ID. modellen zijn perfect afgestemd op jouw wensen. Zo ook het conceptmodel van de ID. Buzz. Met deze volledig elektrische bus, in productie vanaf 2022, brengen we de iconische T1 'back to the future'. Dit betekent voor jou nog meer ruimte om de wereld te ontdekken en op avontuur te gaan. Omdat de ID. Buzz nog volop in ontwikkeling is, zul je nog enige tijd moeten wachten tot je de auto bij de dealer kunt bewonderen. Maar gelukkig kun je nu al vooruit kijken en erover dromen.

Varianten

ID. Buzz

Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor je grootse plannen. En dat is nog niet alles, want in een paar simpele stappen creëer je nog meer opbergruimte. Dat doe je bijvoorbeeld door de zitplaatsen naar voren of achteren te schuiven of zelfs de volledige stoel om te draaien. Heel eenvoudig.

ID. Buzz Cargo

Met de volledig elektrische ID. Buzz Cargo, brengen we de iconische T1 'back to the future'. Een droom die uitkomt voor echte Volkswagen liefhebbers! Stel je voor dat jij als ondernemer of jouw werknemers in deze bus rondrijden: het ultieme visitekaartje voor je bedrijf. 

ID. Buzz nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen van ID. Buzz? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.