--:--

De nieuwe elektrische ID. Buzz

Een eerbetoon aan een icoon

De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als hypermoderne bus. Volledig elektrisch. Altijd verbonden met de wereld om je heen. En met alle features die rijden extra comfortabel maken. De nieuwe elektrische ID. Buzz is klaar voor de toekomst.

Welke variant wil jij?
 

ID. Buzz Cargo

De ID. Buzz Cargo is voor vooruitstrevende ondernemers: het ultieme visitekaartje voor jouw bedrijf. De laadruimte biedt genoeg ruimte voor je grootse plannen.

ID. Buzz

De ID. Buzz is de droom voor ieder gezin. Dé 5 persoonsauto met nog meer ruimte om de wereld te ontdekken en samen op avontuur te gaan. 

ID. Buzz Sneak Preview 

ID. Buzz Sneak Preview

Meld je snel aan en maak kennis met het nieuwe icoon! 

Eindelijk is het zover: de elektrische ID. Buzz komt eraan. En nog ruim vóór de officiële introductie kun jij zowel de ID. Buzz als ID. Buzz Cargo al bij ons in de showrooms bekijken tijdens een exclusieve Sneak Preview in de periode van 5 mei tot 28 mei 2022. Daar wil je bij zijn!

Meld je snel aan voor deze speciale ontmoeting bij jouw dichtstbijzijnde dealer, maar wacht niet te lang want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Duurzaamheid als basis

Voor veel vooruitstrevende ondernemers vormt duurzaamheid de basis onder hun bedrijf. De ID. Buzz onderstreept dit helemaal. Bekijk hoe de ondernemers van Trunkrs, Project CeCe en Vytal op een innovatieve manier duurzaam ondernemen op het gebied logistiek, kleding en verpakkingen.

ID. Buzz nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen van ID. Buzz? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief.

Ontdek meer over de ID. Buzz

Jayda G: geïnspireerd door de ID. Buzz

Bioloog overdag, DJ 's nachts - als specialist in milieutoxicologie heeft Jayda G een groot doel: "Muziek en het milieu zijn de twee dingen waar ik dag en nacht mee bezig ben. Mijn doel is om erachter te komen hoe ik deze dingen bij elkaar kan brengen". In dit artikel beschrijft de in Canada geboren artiest hoe de ID. Buzz haar inspireerde om een uniek nummer te creëren. 

Salt & Silver: Creatieve keuken met een duurzame aanpak

Johannes Riffelmacher en Thomas Kosikowski hebben de afgelopen jaren een merk opgebouwd als het “Salt & Silver” duo. Ze staan ​​voor bijzondere foodconcepten, avontuurlijke reis- en kookboeken en vernieuwende ideeën. Tijdens een boswandeling in Ahrensburg in Noord-Duitsland laten ze zien hoe ze duurzaamheid integreren in hun bedrijf - en toveren ze een bijzonder menu tevoorschijn uit vers verzamelde, regionale ingrediënten. Maar ze weten ook dat een duurzame toekomst alleen werkt met een holistische benadering. Hun hoop: innovatieve concepten zoals de ID. Buzz Cargo.

Alessia Zecchini: Een duik in de toekomst

Ze heeft de wereld rondgereisd en in de zeeën gedoken: Alessia Zecchini, professionele freediver, heeft een missie: het plastic afval uit de zeeën recyclen. Ter plaatse laat Alessia zien hoe ze dat doet - en geïnspireerd door de ID. Buzz, ontwerpt ze van het ingezamelde plastic duurzame badkleding. Waarom de ID. Buzz haar zo inspireert? Omdat het haar eindelijk de kans geeft om écht duurzaam te leven.

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.