Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, neem direct contact op met onze klantenservice.

De veelgestelde vragen zijn opgedeeld in de volgende categorieen:

Contact

We vinden het vervelend om te horen dat je een klacht hebt. De klacht kan gestuurd worden naar info@vwbedrijfswagens.nlOpens a mail link en we komen dan bij je terug. 

MIND app

Via deze YouTube linkOpens an external link zie je instructievideo's voor onder andere Navigatie updates. Zoals een stap-voor-stap uitleg over het updaten van een Volkswagen navigatiesysteem.

Financieel

De slottermijn is het bedrag dat nog open blijft staan aan het einde van de looptijd. Tijdens de looptijd betaal je alleen rente over dit bedrag en geen aflossing. De slottermijn kan niet verhoogd worden.

Maatwerk

Informatie met betrekking tot de inrichtingseisen van taxi's kun je vinden in de Regeling voertuigen (Geldend van 01-01-2020 t/m heden).
De eisen staan vermeld in Bijlage VI Toelatingseisen taxi’sOpens an external link.

Garantie

Alle informatie over Volkswagen Bedrijfswagens garantie vind je op deze pagina op onze website. Op die pagina kun je tevens de volledige garantievoorwaarden downloaden.

Service

Er zijn meerdere manieren waarop wij een service werkzaamheid nog aangenamer kunnen maken. Een optie is om gebruik te maken van de haal- en brengservice, een andere optie is om kleine reparaties op locatie uit te laten voeren. Neem contact op met jouw dealer voor de mogelijkheden die er geboden worden of bekijk deze pagina met onze service beloften.

We Connect

Vervelend om te horen dat de aanmelding niet lukt. Indien je een screenshot van de stap waar je vastloopt mailt aan info@vwbedrijfswagens.nlOpens a mail link, helpen we je graag verder. Vermeld alsjeblieft je kenteken en het type telefoon waarmee je je aan wilt melden.

Praktische vragen

Je kunt de kleurcode van jouw auto terugvinden op de sticker in jouw serviceplan boekje. Indien de sticker niet in jouw serviceplan aanwezig is, dan kun je de kleurcode ook vinden op een sticker in de bagageruimte van jouw auto.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met jouw officiële dealer, deze kan ook voor jou nagaan wat de kleurcode van jouw auto is.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice via: 0800 - 555 7000 (gratis)

Bereikbaar:
Maandag - vrijdag: 08:00 uur tot 20:00 uur
Zaterdag: 08:00-20:00 uur

Of mail je vraag naar info@vwbedrijfswagens.nlOpens a mail link