Bus tot Buzz Tour

Met de 75 allergaafste Volkswagen busjes van Nederland hebbem we een tour gemaakt langs de meest bijzondere locaties.

Met de 75 allergaafste Volkswagen busjes van Nederland hebbem we een tour gemaakt langs de meest bijzondere locaties.

Bus tot Buzz Tour: de aftermovie

Met de Bus tot Buzz Tour vierde Volkswagen Bedrijfswagens op 1 juni in stijl het 75-jarig bestaan van het merk in ons land. Een kleurrijke verzameling van de 75 mooiste Transporter-bussen van Nederland – van de iconische T1 tot aan de nieuwe, compleet elektrische ID. Buzz – trok van Leusden via diverse tussenstops naar de finish in Kamerik, waar uit dit gezelschap uiteindelijk de mooiste bus van Nederland - die van Aart van Geffen - werd gekozen. Alle ingrediënten kortom voor een sfeervolle aftermovie van een meer dan geslaagde Bus tot Buzz Tour 2022.

Fotoimpressie Bus tot Buzz Tour

 • Onvergetelijke dag

  Met de 75 mooiste Volkswagen busjes door Nederland touren. Hoe vaak maak je dat nou mee?

  Het was voor iedereen een onvergetelijke dag, het weer was uitstekend. De diverse foodvans verzorgde heerlijke versnaperingen tijdens het event. 

 • Voor de echte fan

  Tijdens de Bus tot Buzz Tour hebben de Volkswagen liefhebbers hun verhalen kunnen delen met ons én met elkaar. 

  De livemuziek in combinatie met het perfecte weer, hebben voor een gemoedelijke sfeer gezorgd gedurende de dag. 

 • Het geheim van de VW Bus

  Dacht jij al alles te weten van de Volkswagen Bus?

  Op 1 juni zijn de deelnemers ondergedompeld in alles wat met de Volkswagen bus te maken heeft.

Terugblik Bus tot Buzz Tour

1
8.30 - 10.00

Start: Ontbijt, welkom en briefing. 

Op een plek in het midden van het land starten we de dag gelijk goed met een heerlijk ontbijt en geven we je een uitleg van de tour. 

 

Start Bus tot Buzz Tour
2
11.00 - 12.00

1e stop: Koffie bij landgoed de Salentijn + Trip Down Memory Lane.

Bij de eerste stop doken we in de geschiedenis van de Volkswagen bus.

 

 

Eerste koffiepauze bij Landgoed Salentijn
3
13.00 - 14.30

2e stop: Lunch @ Volkswagen Beach Club.

Als je aan een Volkswagen bus denkt, dan denk je aan muziek, strand en surfers. Dat kwam allemaal bij elkaar tijdens deze stop.

 

Tweede stop bij strand Nulde
4
16.00 - 19.00

Finish: Bekendmaking mooiste bus van Nederland en BBQ.

Op de eindlocatie hebben we de mooiste bus van Nederland bekend gemaakt en sloten we deze mooie dag af met een heerlijke bbq en muziek.   

 

Eindlocatie Bus tot Buzz Tour
5
19:00 - 20:00

De winnaar - Aart van Heffen - neemt trots de eerste prijs in ontvangst voor de mooiste Volkswagen bus van Nederland! 

Winnaar mooiste Volkswagen bus van Nederland Aart van Heffen

Interviews met deelnemers Bus tot Buzz Tour

Volkswagen T4 California, Jaapie

Het is 75 jaar geleden dat het succesverhaal van de Volkswagen-bus startte. Ter gelegenheid van dit jubileum bezoeken we eigenaren met een bijzonder verhaal. Vandaag de avonturen van ‘Jaapie’, de Volkswagen T4 California die Thomas Kleine Schaars en zijn vriendin na drie maanden verkering kochten om aan de drukte van de stad te ontsnappen. 

Disclaimer van NL

 • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.