Bus tot Buzz tour

Met de 75 allergaafste Volkswagen busjes van Nederland maken we een tour langs de meest bijzondere locaties.

Met de 75 allergaafste Volkswagen busjes van Nederland maken we een tour langs de meest bijzondere locaties.

Bus tot Buzz Tour op 1 juni 2022

Het is dit jaar 75 jaar geleden dat het verhaal van de Volkswagen bus begon met een schets in de agenda van de Nederlandse ondernemer Ben Pon. Dit jaar verwelkomen we bovendien de eerste compleet elektrische bus: de ID. Buzz. Reden waarom we op 1 juni iets speciaals gaan doen: de Bus tot Buzz Tour. Met de 75 mooiste en meest bijzondere Volkswagen busjes van de afgelopen 75 jaar maken we een onvergetelijke rit. Een deskundige jury zal die dag ook de mooiste Volkswagen bus van Nederland kiezen.

Aanmelden voor de Bus to Buzz Tour is inmiddels helaas niet meer mogelijk. We hebben honderden leuke aanmeldingen mogen ontvangen en binnenkort zullen de eigenaren van 75 gekozen bussen die mogen deelnemen aan de Bus to Buzz Tour van ons bericht ontvangen.

Een vijftal door de jury gekozen bussen die je kunt verwachten tijdens de Bus tot Buzz Tour

 • Onvergetelijke dag

  Met de 75 mooiste Volkswagen busjes door Nederland touren. Hoe vaak maak je dat nou mee?

  Deelname is kosteloos en er zijn Volkswagen foodvans om je van allerlei lekkers te voorzien.

   

 • Voor de echte fan

  Ontmoet andere Volkswagen liefhebbers en deel je avonturen en verhalen met jouw bus onder het genot van een hapje en drankje.

  Eten, drinken en muziek hebben we al geregeld. 

   

 • Ontdek het geheim van de VW Bus

  Dacht jij al alles te weten van de Volkswagen Bus?

  Op  1 juni word  jij helemaal ondergedompeld in alles wat met de Volkswagen bus heeft te maken.

   

Wat is het programma op 1 juni?

1
8.30 - 10.00

Start: Ontbijt, welkom en briefing. 

Op een plek in het midden van het land starten we de dag gelijk goed met een heerlijk ontbijt en geven we je een uitleg van de tour. 

 

2
11.00 - 12.00

1e stop: Koffie + Trip Down Memory Lane.

Bij de eerste stop duiken we in de geschiedenis van de Volkswagen bus.

 

 

3
13.00 - 14.30

2e stop: Lunch @ Volkswagen Beach Club.

Als je aan een Volkswagen bus denkt, dan denk je aan muziek, strand en surfers. Dat komt tijdens deze stop allemaal bij elkaar.

 

4
16.00 - 19.00

Finish: Bekendmaking mooiste bus van Nederland en BBQ.

Op de eindlocatie maken we de mooiste bus van Nederland bekend en sluiten we deze mooie dag af met een heerlijke bbq en muziek.   

 

Sfeerimpressie

Veelgestelde vragen

Disclaimer van NL

 • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.