Doordacht voertuigtransport

Omdat je zowel kleine als grote wagens wilt vervoeren. Omdat je soms razendsnel moet handelen. En… omdat je werkdag al zwaar genoeg is. Daarom creëerden we samen met Tijhof Autotransportsystemen, specialist in oprijwagens, de Crafter Oprijwagen. Met een laadvermogen tot wel 2800 kg, een chassislengte tot 4,70 meter, ingebouwde elektrische lier, klapstukken op de aluminium oprijplanken en een gesloten laadvloer met handige opbergruimte.

Doordacht voertuigtransport. Voor mekaar. Met de Crafter Oprijwagen.

Voordelen van de Oprijwagen

 1. Hoog laadvermogen 
 2. Verkrijgbaar voor B- (klein) en C-rijbewijs
 3. Meerdere auto's tegelijk vervoeren i.c.m. aanhangwagen
 4. Mogelijkheden om te voldoen aan jouw wensen

 

De mogelijkheden van de Oprijwagen:

 1. Ingebouwde elektrische lier
 2. Volledige luchtvering op de achteras
 3. Klapstukken op de aluminium oprijplanken
 4. Gesloten laadvloer met opbergruimte

Optiemogelijkheden oprijwagen

UltraLiner - Back to basic!

Door terug te gaan naar de basis is Tijhof Autotransportsystemen in staat een aluminium opbouw te leveren met een eigen gewicht van ca. 300 kg.  Deze UltraLiner is hét antwoord op over-belading. Door het lage gewicht van deze opbouw ontstaat er meer laadvermogen. 

De UltraLiner is standaard uitgerust met:

 • Hulpluchtvering op de achteras. Dit verhoogt de stabiliteit en vermindert de veerweg
 • Maximale laadmogelijkheden door gesloten vloer tussen rijbanen
 • Verschuifbare lier van links naar rechts
 • Oprijplanken met klapstukken om lager gelegen auto's te kunnen laden

AluLiner - Uiterst functioneel!

De AluLiner is een perfect voorbeeld van een opbouw met een luxe uitstraling die uiterst functioneel is. De AluLiner is standaard rijk uitgerust met opties die jouw werkzaamheden makkelijker maken. 

De AluLiner is standaard uitgerust met:

 • Volledige luchtvering op de achteras die het mogelijk maakt de achterzijde te laten zakken
 • Fly-over ombouw achter de cabine die zorgt voor extra veiligheid bij laden/lossen van voertuigen door extra verlichting
 • Gesloten zijafscherming inclusief led-inbouw zijverlichting
 • Elektrische inbouwlier die zorgt voor extra ruimte op de laadvloer
 • Vloer met gatenprofiel 

 

Technische gegevens
Bekijk de technische gegevens van de oprijwagen van Volkswagen Bedrijfswagens in de tabel. Mis je specifieke gegevens? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt.

<b>Technische gegevens<br> </b><sub>Bekijk de technische gegevens van de oprijwagen van Volkswagen Bedrijfswagens in de tabel. Mis je specifieke gegevens? Neem dan contact op met een dealer bij jou in de buurt.</sub>

Breedte vloer:

2,09 m

Lengte vloer:

5,20 m

Maximum massa:

3500 kg (rijbewijs B), 5500 kg (rijbewijs C), 7000 kg BE-Plus system rijbewijs (BE)

Chassis lengte

4,7 meter

Breedte vloer:

2,09 m

Lengte vloer:

5,20 m

Maximum massa:

3500 kg (rijbewijs B), 5500 kg (rijbewijs C), 7000 kg BE-Plus system rijbewijs (BE)

Chassis lengte

4,7 meter

Adviesgesprek inplannen

Laat je adviseren over de mogelijkheden van de Oprijwagen

Maatwerkpartner Tijhof Autotransportsystemen

De Volkswagen Bedrijfswagens Oprijwagen is in samenwerking met Tijhof Autotransportsystemen ontwikkeld. Tijhof Autotransportsystemen is met meer dan 70 jaar ervaring de perfecte maatwerkpartner op het gebied van autotransporters. Zij leveren maatwerk en ontwikkelingen nieuwe transportoplossingen.
 

Disclaimer van NL

 • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.