De Volkswagen Bedrijfswagens Kipper is zowel leverbaar op de Crafter chassis-cabine met fossiele brandstof, als de elektrische e-Crafter. De Kipper is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld hoveniers en plantsoenendiensten. Als jij dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen tijdens jouw werk, kies dan voor deze robuuste kiepwagen. Je dealer helpt je graag bij het samenstellen van de Kipper die aansluit bij jouw wensen.

De e-Crafter Kipper

De elektrisch aangedreven Volkswagen e-Crafter is er nu ook als kipper. De elektrische aandrijflijn van de e-Crafter Kipper is dezelfde als die van de gesloten bestelwagen. Daarmee staat de e-Crafter Kipper aan de basis van duurzame maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld gemeentediensten, hoveniers en sociale werkplaatsen. Vanwege de sluiting van steeds meer binnensteden voor fossiele motorvoertuigen een must.

De voordelen: 

  • Laadvermogen tot 740 kg
  • Leverbaar als enkele cabine
  • Snellaadfunctie: binnen 45 minuten tot 80% opgeladen
  • 8 jaar garantie op hoogvoltaccu standaard inbegrepen

De laadbak:

  • Open laadbak met aluminium zelfdragende vloerprofielen 
  • Neerklapbare aluminium zijborden van 300 mm hoog (ook leverbaar met loofrekken) 
  • Aluminium kopschot van 500 mm hoog
  • Inwendige afmetingen: 3.255 mm lang x 2.040 mm breed
  • Diverse opties leverbaar zoals touwhaken, afneembare opzetborden, opstaptrede en vloerlade onder laadbakframe. 

 

1.
Laadvermogen op basis van rijbewijs B.

Profiteer nu van € 10.000 duurzaamheidspremie

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: de e-Crafter. Met de e-Crafter heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is.

De e-Crafter Pick-up / Kipper is in samenwerking met Veth Automotive ontwikkeld. Veth Automotive is Premium Partner van Volkswagen Bedrijfswagens waarbij innovatie, creativiteit en kwaliteit de belangrijke kernwoorden zijn in haar bedrijfsfilosofie. Het bedrijf bestaat sinds het jaar 1837 en heeft een jarenlange samenwerking met Volkswagen Bedrijfswagens voor diverse maatwerkoplossingen. 

Benieuwd of de e-Crafter Kipper bij jouw onderneming past?

Plan een adviesgesprek en overleg de mogelijkheden

Maatwerkoplossing Groenpartners

--:--