Your browser is outdated!

For the best user experience, please update your browser.
Volkswagen Bedrijfswagens Kipper

Kipper

Je hebt opscheppen. En je hebt omkiepen.

De Volkswagen Bedrijfswagens Kipper is gebaseerd op een Transporter of Crafter chassis-cabine. De Kipper is ideaal voor vakmannen die werkzaam zijn in de bouw en groenvoorziening. Als jij dagelijks bezig bent met aan- en afvoer van materialen tijdens jouw werk, kies dan voor deze robuuste kiepwagen. De lage tildrempel maakt het mogelijk je vracht snel in en uit te laden. De Kipper heeft een laadvermogen tot 2.250 kg. De dealer helpt je graag bij het samenstellen van de Kipper die aansluit bij jouw wensen. Verschil moet er zijn.

 

Maatwerkoplossing Groenpartners

Volkswagen Bedrijfswagens heeft in samenwerking met Van den Born een kipper ontwikkelt die aansluit op de dagelijkse behoefte van Groenpartners. Groenpartners werkt dagelijks in kwetsbare gebieden waardoor het van belang is dat de bedrijfswagen het werk zo makkelijk mogelijk maakt. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bespreek jouw wensen met een Volkswagen Bedrijfswagens dealer en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

De Kipper

Bij de ontwikkeling van de Transporter en Crafter Kipper is gebruikt gemaakt van de wensen en ervaringen van de klant. Mede door de branchespecifieke benadering is er altijd een bedrijfswagen Kipper die voldoet aan de wensen van jouw bedrijf. Door het lange krulsnoer aan de afstandsbediening kan de gebruiker altijd zicht houden op de lading en de ruimte achter het voertuig tijdens het kiepen.

De voordelen van de Kipper:

  • Chassis frame voorzien van zelfsmerende kogeldraaipunten en hydraulische kiepcilinder
  • Elektrohydraulische pompunit ten behoeve van de kiepinstallatie
  • Kipper veilig te bedienen d.m.v. afstandsbediening met een grote reikwijdte door het krulsnoer

De mogelijkheden van de Kipper:

  • Enkele of dubbele cabine
  • Achterover of driezijdig kiepend
  • Traanplaat opbergkist
  • Afneembare opzetborden
  • Afneembaar zwaailicht

ERGO gecertificeerd

Als eerste op de markt is de Kipper van Volkswagen Bedrijfswagens ERGO gecertificeerd. De bedrijfswagen voldoet aan alle ergonomische aspecten van de relevante Arbo-wetgeving. Dit houdt in dat de opbouw van de Kipper in alle opzichten is afgestemd op de gebruiker. Hiermee is de Volkswagen Bedrijfswagens Kipper uitermate geschikt om in te zetten bij onder meer: gemeentelijke groenvoorzieningen, hoveniers, wegenbouwers, aannemers en sociale werkplaatsen.