Verzet bakken met werk

Omdat je meer dan een gewone bus zoekt. Omdat je het maximale wilt meenemen op een klein rijbewijs. En... omdat een standaardoplossing niks voor jou is. Daarom kies je voor de Volkswagen Crafter Bakwagen. Samen met echte vakmensen doordacht. Speciaal voor vakmensen zoals jij. 

Verzet bakken met werk. Voor mekaar. Met de Crafter Bakwagen.

Mogelijkheden bakwagen ombouw

Afhankelijk van de bakopbouw, is het mogelijk om tot ruim 1200 kilo aan laadvermogen te realiseren. De bakwagen is volledig gespoten leverbaar en in elke gewenste kleur. De Crafter bakwagen is verkrijgbaar in diverse lengtes en hoogtes met een maximale inhoud van 23,5 m3. 

Bakwagen met laadklep

Vervoer je regelmatig grotere ladingen of maak je gebruik van europallets of karren? Dan is een laadklep ideaal voor jouw bestelwagen. Bij onze Volkswagen Crafter Bakwagen is het mogelijk om deze om te bouwen zodat het volledig naar jouw wens is. Laat je daarvoor adviseren door een Volkswagen Bedrijfswagens dealer bij jou in de buurt. 

Tot € 1.500 ombouwvoordeel

Omdat je meer dan een gewone bus zoekt. Omdat je het maximale wilt meenemen op een klein rijbewijs. En... omdat een standaardoplossing niks voor jou is. Laat je adviseren over de opbouwmogelijkheden voor jouw onderneming en profiteer nu tot € 1.500 ombouw voordeel op de bakwagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze experts staan voor je klaar.

Opbouwvarianten

We werken samen met een aantal partners: cityBOX, Karhof en BE-Combi, zodat er altijd een bakopbouw oplossing is die bij jouw wensen past. Alle bakopbouwen kunnen voorzien worden van een laadlift met een laadvermogen van 750 kg tot 1.000 kg hefvermogen. Deze laadlift is ideaal voor laden en lossen met een palletwagen of rolcontainer. Iedereen met een klein rijbewijs mag rijden in een Crafter bakwagen.


cityBOX New Line

  • Standaard voorzien van gecertificeerd vloerpaneel met slijtvaste toplaag, lat-om-lat binnenbekleding en schoprand
  • Laadvermogen tot 1.217 kg
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Standaard lichtgewicht aluminium achterkader 
1.
Op basis van een rijbewijs B. Het laadvermogen op basis van een rijbewijs C bedraagt 2476kg.
2.
Op basis van een rijbewijs B. Het laadvermogen op basis van een rijbewijs C bedraagt 2526 kg.

Welke opbouw past het beste bij jouw onderneming?

Laat je adviseren over de opbouwmogelijkheden voor jouw onderneming.