Verzet bakken met werk

Omdat je meer dan een gewone bus zoekt. Omdat je het maximale wilt meenemen op een klein rijbewijs. En... omdat een standaardoplossing niks voor jou is. Daarom kies je voor de Volkswagen Crafter Bakwagen. Samen met echte vakmensen doordacht. Speciaal voor vakmensen zoals jij. 

Verzet bakken met werk. Voor mekaar. Met de Crafter Bakwagen.

Mogelijkheden bakwagen ombouw

Afhankelijk van de bakopbouw, is het mogelijk om tot ruim 1200 kilo aan laadvermogen te realiseren. De bakwagen is volledig gespoten leverbaar en in elke gewenste kleur. De Crafter bakwagen is verkrijgbaar in diverse lengtes en hoogtes met een maximale inhoud van 23,5 m3. 

Bakwagen met laadklep

Vervoer je regelmatig grotere ladingen of maak je gebruik van europallets of karren? Dan is een laadklep ideaal voor jouw bestelwagen. Bij onze Volkswagen Crafter Bakwagen is het mogelijk om deze om te bouwen zodat het volledig naar jouw wens is. Laat je daarvoor adviseren door een Volkswagen Bedrijfswagens dealer bij jou in de buurt. 

Opbouwvarianten

We werken samen met een aantal partners: cityBOX, Karhof en BE-Combi, zodat er altijd een bakopbouw oplossing is die bij jouw wensen past. Alle bakopbouwen kunnen voorzien worden van een laadlift met een laadvermogen van 750 kg tot 1.000 kg hefvermogen. Deze laadlift is ideaal voor laden en lossen met een palletwagen of rolcontainer. Iedereen met een klein rijbewijs mag rijden in een Crafter bakwagen.

cityBOX New Line

  • Standaard voorzien van gecertificeerd vloerpaneel met slijtvaste toplaag, lat-om-lat binnenbekleding en schoprand
  • Laadvermogen tot 1.080 kg
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Standaard lichtgewicht aluminium achterkader 

Lees alle technische gegevens in de tabel. 

Technische gegevens
CityBOX & Karhof

<b>Technische gegevens <br> </b>CityBOX &amp; Karhof

CityBOX

Karhof

Gewicht voertuig (rijklaar):

vanaf 2420 kg

vanaf 2285 kg

 

Laadvermogen max: 

1080 kg 

1215 kg 

Hoogte bak binnenwerks:

2,20 tot 2,32 m

2,12 tot 2,47 m

Lengte bak binnenwerks: 

3,60 tot 4,80 m

3,66 tot 4,61 m

Breedte bak binnenwerks: 

2,11m

2,10 m

Laadruimte / volume:

16,7 tot 23,5 m3

16,3 tot 23,9 m3

Laadklep:

1.600 mm

platformhoogte 1600 mm, breedte +/- gelijk aan carrosseriebreedte

Gewicht voertuig (rijklaar):

vanaf 2420 kg

Laadvermogen max: 

1080 kg 

Hoogte bak binnenwerks:

2,20 tot 2,32 m

Lengte bak binnenwerks: 

3,60 tot 4,80 m

Breedte bak binnenwerks: 

2,11m

Laadruimte / volume:

16,7 tot 23,5 m3

Laadklep:

1.600 mm

1.

Welke opbouw past het beste bij jouw onderneming?

Laat je adviseren over de opbouwmogelijkheden voor jouw onderneming.

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.