Volkswagen Crafter Bakwagen

We creëerden samen met echte vakmensen de Volkswagen Crafter Bakwagen. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Op de Crafter Chassis met een chassislengte tot 4.70 meter kun je pas echt bouwen.

Een bakwagen is een variant die tussen de reguliere bestelwagen en vrachtwagen valt qua grootte. De bakwagen van Volkswagen Bedrijfswagens heeft verschillende mogelijkheden zoals een laadklep, achterdeuren of lat-om-lat betimmering.

Vind je dealer

Mogelijkheden bakwagen ombouw

Afhankelijk van de bakopbouw, is het mogelijk om tot ruim 1200 kilo aan laadvermogen te realiseren. De bakwagen is volledig gespoten leverbaar en in elke gewenste kleur. De Crafter bakwagen is verkrijgbaar in diverse lengtes en hoogtes met een maximale inhoud van 23,5 m3. 

Bakwagen met laadklep

Vervoer je regelmatig grotere ladingen of maak je gebruik van europallets of karren? Dan is een laadklep ideaal voor jouw bestelwagen. Bij onze Volkswagen Crafter Bakwagen is het mogelijk om deze om te bouwen zodat het volledig naar jouw wens is. Laat je daarvoor adviseren door een Volkswagen Bedrijfswagens dealer bij jou in de buurt. 

Opbouwvarianten

We werken samen met een aantal partners: cityBOX, Karhof en BE-Combi, zodat er altijd een bakopbouw oplossing is die bij jouw wensen past. Alle bakopbouwen kunnen voorzien worden van een laadlift met een laadvermogen van 750 kg tot 1.000 kg hefvermogen. Deze laadlift is ideaal voor laden en lossen met een palletwagen of rolcontainer. Iedereen met een klein rijbewijs mag rijden in een Crafter bakwagen.

cityBOX New Line

  • Standaard voorzien van gecertificeerd vloerpaneel met slijtvaste toplaag, lat-om-lat binnenbekleding en schoprand
  • Laadvermogen tot 1.217 kg1
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Standaard lichtgewicht aluminium achterkader 

Karhof BesteBak

  • Standaard voorzien van robuuste betonplex vloerpaneel met slijtvaste antislip toplaag, lat-om-lat binnenbekleding en schoprand
  • Laadvermogen tot 1.267 kg2
  • Standaard volledig gespoten in elke gewenste kleur
  • Standaard 5 jaar garantie

Platform chassiscabine