Bedrijfswageninrichting

De laadruimte van alle Volkswagen Bedrijfswagens modellen kunnen ingericht worden met bedrijfswageninrichting tot een efficiënte werkplaats op wielen. Dankzij de juiste bedrijfswageninrichting houd je Transporter, Crafter, Caddy of Amarok overzichtelijk, zodat het jouw ideale mobiele werkplek wordt. De mogelijkheden van bedrijfswageninrichting zijn tegenwoordig zeer uitgebreid. Je bedrijfswageninrichting zelf samenstellen kun je bij je Volkswagen Bedrijfswagens dealer regelen. Plan hiervoor je maatwerk adviesgesprek. 

Bus betimmering

Ben je op zoek naar de juiste laadruimte inrichting voor jouw bedrijfswagen, zodat producten tijdens het vervoeren niet beschadigen? Een simpele en effectieve manier voor het inrichten van jouw laadruimte, is je laadruimte betimmeren. Hierbij kun je denken aan een ''houten bedrijfswageninrichting'''. Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden om jouw laadruimte te beschermen. Je kunt je bedrijfswageninrichting zelf samenstellen. Uiteraard zijn de vloer, wanden en lat-om-lat betimmering geheel afgestemd op de maatvoering van jouw bedrijfswagen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw Caddy, Transporter, Crafter of Amarok.

ALUCA bedrijfswageninrichting

Voor elk type Volkswagen bedrijfswagen en voor elke branche maakt het merk ALUCA van jouw voertuig een efficiënt ingerichte werkplaats op wielen.
Binnen het modulaire systeem van ALUCA zijn de diverse componenten slim
op elkaar afgestemd. Grijpbakken voor losse onderdelen? Vergrendelbare lades waar jij grote gereedschappen veilig in opbergt? Of losse opbergkoffers die je in een handomdraai uit de bedrijfswageninrichting haalt en meeneemt naar jouw klus ter plaatse? Dat is allemaal mogelijk met het ALUCA kastensysteem.

Ombouwmogelijkheden

Alle Volkswagen Bedrijfswagens dealers kunnen jou helpen om een complete ombouwoplossing samen te stellen voor jouw bedrijfswagen of bestelbus.
Ga naar een Volkswagen Bedrijfswagens dealer en maak samen een inrichting op maat, zodat jij de beschikbare ruimte in jouw bedrijfswagen zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. 

Stappenplan voor een bedrijfswagen op maat

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.