Full Operational lease - Nul zorgen

Kies je voor full operational lease - meestal operational lease genoemd - dan kies je voor heerlijk zorgenvrij de weg op. Want alles is geregeld. Voor een vast bedrag per maand rijd je in een gloednieuwe Volkswagen bedrijfswagen, inclusief onderhoud en reparatie. Het enige dat je hoeft te doen is tanken. En je kunt zelfs voor een brandstofpas bij ons terecht. Aan het einde van je leasecontract lever je de bedrijfswagen weer in.

Vind je dealerOpent een externe link

Hoe regel je Operational Lease?

Samen met de dealer bepaal je de looptijd van het full operational leasecontract en het aantal kilometers per jaar. Aanvullend kun je kiezen voor vervangend vervoer en/of een brandstofpas. Je ontvangt direct een offerte. Als alles naar wens is kun je het contract ondertekenen en wordt jouw bedrijfswagen besteld. Je krijgt een seintje wanneer je nieuwe Volkswagen bedrijfswagen voor je klaar staat. Aan het einde van je leasecontract lever je de bedrijfswagen in.

Voordelen Full Operational Lease

Alles onder één dak geregeld bij jouw eigen Volkswagen Bedrijfswagens dealer met het beste onderhoud voor jouw Volkswagen bedrijfswagen. Rijd zorgeloos rond in je bedrijfswagen met Allrisk verzekering voor een vast bedrag per maand. 

Vraag je dealer naar een berekening op maat voor het leasen van jouw bedrijfswagen.

Vrijblijvend Adviesgesprek

Ontvang vrijblijvend advies voor de financiering die het best past bij jouw onderneming past.

Operational Lease per model

<b>Operational Lease per model</b>
Caddy Cargo Financial lease
Transporter 6.1 Financial lease
Crafter Financial lease
e-Crafter Financial lease

Full Operational lease prijs:

Caddy Cargo
Vanaf € 375 per maand

Transporter 6.1
Vanaf € 419 per maand

Crafter
Vanaf € 508 per maand

e-Crafter
Vanaf € 659 per maand

Aanschafprijs:

€ 14.700

€ 19.100

€ 23.500

€ 56.700

Vrijblijvend advies:

Caddy Cargo Financial lease

Caddy Cargo
Vanaf € 375 per maand

Transporter 6.1 Financial lease

Transporter 6.1
Vanaf € 419 per maand

Crafter Financial lease

Crafter
Vanaf € 508 per maand

e-Crafter Financial lease

e-Crafter
Vanaf € 659 per maand

1.
Het termijnbedrag is indicatief. Aan de berekening kunnen geen rechten ontleend worden. Vraag je dealer voor een berekening op maat.
2.
Op basis van 60 maanden / 15.000 km per jaar.

Neem contact op met je dealer

Wil je meer informatie over Operational Lease? Onze experts helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen bedrijfswagen leasen

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.