Caddy Cargo 75 Edition

Caddy Cargo
Weten dat je goed zit

  • Al vanaf € 21.600 - € 285 p/m1
  • Laadvolume tot3,1 m³
  • Laadvermogen tot752 kg
  • Laadlengte tot 1.797 mm
  • GarantieAltijd 4 jaar

Weten dat je goed zit

Omdat het één van de meest gebruikte bedrijfswagens is. Omdat hardwerkende vakmensen zoals jij dagelijks duizenden klussen met de Caddy klaren. En... omdat wij deze succesverhalen in de toekomst willen voortzetten. De Caddy is al jaren dé compacte bedrijfswagen van Volkswagen Bedrijfswagens. De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo is completer dan ooit. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren. Van nieuwe assistentiesystemen tot de digitale cockpit en ergoComfort-stoelen. Dus het rijdt beter, zit beter en voelt beter. Ervaar ’m nu bij de dealer.

Voor mekaar. Met de Caddy Cargo.

De meest vooruitstrevende Caddy ooit

Kies nu, wissel later met Flex Lease

Met Flex Lease sta je nooit vast. Kies de bedrijfswagen die nu het best bij je past en stap na één jaar simpelweg over naar een ander model, als jouw situatie daar om vraagt. En dat voor slechts een klein bedrag extra bovenop je maandelijkse leasetarief. Zo lease je bijvoorbeeld nu al een Caddy Cargo met Flex Lease vanaf slechts € 33 extra p/m en stap je na één jaar over naar een nieuwe elektrische ID. Buzz Cargo.2

Bekijk de Caddy Cargo vanuit alle kanten

Comfortabel & Intelligent

Meer ruimte voor alles

Het interieur van de vijfde generatie maakt indruk met nieuwe hightech oplossingen en meer laadruimte. Er is ruimte tot 2 Europallets bij de lange versie - de Caddy Cargo Maxi, die geleverd wordt met een 140mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet. Veiligheid wordt niet alleen geboden door de flexibele laadruimtebeveiligingen, maar ook door een afzonderlijk laadruimtevergrendeling . Het zorgt ervoor dat de deuren van de bestuurderscabine vergrendeld blijven, terwijl jij je bezighoudt met het laden. Verder is de nieuwe Volkswagen Caddy voorzien van een stalen achterdeur zonder ruit, een elektrische sluithulp voor de achterklep en de schuifdeuren en nog veel meer.

3.
Raadpleeg de car configurator voor beschikbare aandrijflijnen.

Ervaar de Volkswagen Caddy

Alle innovaties van de Caddy Cargo zelf ervaren? Plan nu een proefrit in.