Service monteur in de stad met Crafter op de achtergrond
Service monteur in de stad met Crafter op de achtergrond
Service monteur in de stad met Crafter op de achtergrond

Service en installatie

Altijd op tijd met jouw gereedschap ter plaatse

In jouw branche gaat service altijd net het stapje verder. Jouw klanten leunen op jouw service; de bedrijfscontinuïteit kan ervan afhankelijk zijn maar ook iemands huishouden. Ze willen snel en goed geholpen worden, wat betekent dat jij en jouw collega’s altijd snel ter plaatse moeten zijn. Om direct de vereiste werkzaamheden uit te kunnen voeren, zoals reparatie, installatie en onderhoud. Dit vraagt om betrouwbare bedrijfswagens, met krachtige en zuinige motoren. En een slim ingerichte werkplaats, zodat je het werk efficiënt kunt uitvoeren. Kies daarom voor de zekerheid van Volkswagen Bedrijfswagens, dé mobiliteitspartner die de wereld van service begrijpt.

4MOTION
Automaat i.c.m. 4MOTION:  Als vervoerder maak je veel stops met je voertuig. Met de DSG- of ASG-versnellingsbakken schakelt jouw voertuig snel en op het juiste moment. 4MOTION-vierwielaandrijving biedt daarnaast superieure grip als de omstandigheden daarom vragen.

Veiligheid
Als vervoerder breng je veel tijd door op de weg. Dat doe je graag veilig en ontspannen. Daarom biedt Volkswagen Bedrijfswagens innovatieve veiligheidssystemen aan. Zoals een Multi-Collision remsysteem, Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Assist en grootlichtassistent.

Slim en gebruiksvriendelijk
Met het optionele navigatiesysteem, Car-Net App Connect en Car-Net Guide & Inform beschik je over alle mogelijkheden die jouw reis effectiever maken. Zo vermijd je files, vind je het dichtstbijzijnde tankstation of een handige parkeerplaats.

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.