Zet je bedrijfswagen volledig naar je hand

Personenvervoer

Voor een onbezorgde reis van deur tot deur

Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van personenvervoer. Wij zorgen er met onze modellen en maatwerkoplossingen voor dat de passagiers hun bestemming altijd comfortabel bereiken. Ontdek onze maatwerkmogelijkheden voor rolstoel- en taxi-vervoer.  Jij maakt het verschil met een slimme mobiliteitskeuze.

4MOTION
Automaat i.c.m. 4MOTION: Als vervoerder maak je veel stops met je voertuig. Met de DSG- of ASG-versnellingsbakken schakelt jouw voertuig snel en op het juiste moment. 4MOTION-vierwielaandrijving biedt daarnaast superieure grip als de omstandigheden daarom vragen.

Veiligheid
Met personenvervoer breng je veel tijd door op de weg. Dat doe je graag veilig en ontspannen. Daarom biedt Volkswagen Bedrijfswagens innovatieve veiligheidssystemen aan. Zoals een Multi-Collision remsysteem, Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Assist en grootlichtassistent.

Comfort
Het is belangrijk dat jij en de personen comfortabel worden vervoert. Daarom zijn onze bedrijfswagens uitgerust met slimme opbergruimtes. Ook zijn de bestuurdersstoel en het stuur in hoogte en diepte verstelbaar. Zo zit je altijd optimaal. 

Rendabiliteit
Het hele modelgamma is standaard uitgerust met Bluemotion Technologies. Het start-stop systeem, de remenergiecuperatie en de boordcomputer leveren samen een lage prijs per kilometer op. 

Maatwerk voor personenvervoer

VDL Bus Venlo

De luxueze ombouw van VDL is verkrijgbaar op de Crafter en de volledig elektrische e-Crafter. Afhankelijk van de inzet, zijn er meerdere indelingen mogelijk. De maatwerkoplossing bestaat onder meer uit:

  • Luxueus interieur met comfortabele lederen stoelen
  • Eenvoudige instap met elektrische schuiftrede of verlaagde en verdiepte instap
  • Trolley opbergmogelijkheden
  • Mogelijk voor rolstoelvervoer
  • 8 passagiers en 1 chauffeur
  • De hoogwaardige materialen zijn eenvoudig te reinigen
  • Additionele verwarming voor extra comfort
  • Veelzijdig inzetbaar zowel voor transfer als taxi