Zet je bedrijfswagen volledig naar je hand
Zet je bedrijfswagen volledig naar je hand
Zet je bedrijfswagen volledig naar je hand

Personenvervoer

Voor een onbezorgde reis van deur tot deur

Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van personenvervoer. Wij zorgen er met onze modellen en maatwerkoplossingen voor dat de passagiers hun bestemming altijd comfortabel bereiken. Ontdek onze maatwerkmogelijkheden voor rolstoel- en taxi-vervoer.  Jij maakt het verschil met een slimme mobiliteitskeuze.

4MOTION
Automaat i.c.m. 4MOTION: Als vervoerder maak je veel stops met je voertuig. Met de DSG- of ASG-versnellingsbakken schakelt jouw voertuig snel en op het juiste moment. 4MOTION-vierwielaandrijving biedt daarnaast superieure grip als de omstandigheden daarom vragen.

Veiligheid
Met personenvervoer breng je veel tijd door op de weg. Dat doe je graag veilig en ontspannen. Daarom biedt Volkswagen Bedrijfswagens innovatieve veiligheidssystemen aan. Zoals een Multi-Collision remsysteem, Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Assist en grootlichtassistent.

Comfort
Het is belangrijk dat jij en de personen comfortabel worden vervoert. Daarom zijn onze bedrijfswagens uitgerust met slimme opbergruimtes. Ook zijn de bestuurdersstoel en het stuur in hoogte en diepte verstelbaar. Zo zit je altijd optimaal. 

Rendabiliteit
Het hele modelgamma is standaard uitgerust met Bluemotion Technologies. Het start-stop systeem, de remenergiecuperatie en de boordcomputer leveren samen een lage prijs per kilometer op. 

Maatwerk voor personenvervoer

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.