Transporter in landbouw en groenvoorziening
Transporter in landbouw en groenvoorziening
Transporter in landbouw en groenvoorziening

Landbouw en groenvoorziening

Altijd inzetbaar. Waar dan ook.

Als ondernemer in de buitenlucht zoek je meer dan een functioneel werkpaard. Zo moet jouw bedrijfswagen (juist) ook kunnen presteren op onverharde wegen. Of een pad kunnen banen door weiland of bos. Bij het werken in en aan de natuur komt vierwielaandrijving goed van pas. Voor hovenier, plantsoendienst en agrarisch ondernemer heeft Volkswagen Bedrijfswagens specifieke oplossingen die op hun taak zijn toegerust. Van stoere Amarok tot ERGO-gecertificeerde kipper. Altijd met zekerheid van uitstekende service, door weer en wind. Dé mobiliteitspartner in landbouw en groenvoorziening? Dat zijn wij.

Maatwerkoplossing Groenpartners

--:--

In samenwerking met Van den Born hebben wij een kipper ontwikkeld die aansluit op de dagelijkse behoefte van Groenpartners. Groenpartners werkt dagelijks in kwetsbare gebieden waardoor het van belang is dat de bedrijfswagen het werk zo makkelijk mogelijk maakt. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bespreek jouw wensen met een Volkswagen Bedrijfswagens dealer en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

4Motion
Ons hele gamma beschikt over 4Motion in combinatie met automatische DSG- of ASG-versnellingsbakken.

Veiligheid
Als vervoerder breng je veel tijd door op de weg. Dat doe je graag veilig en ontspannen. Daarom biedt Volkswagen Bedrijfswagens innovatieve veiligheidssystemen aan. Zoals een Multi-Collision remsysteem, Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Assist en grootlichtassistent. 

Slim en gebruiksvriendelijk
Met het optionele navigatiesysteem, Car-Net App Connect en Car-Net Guide & Inform beschik je over alle mogelijkheden die jouw reis effectiever maken. Zo vermijd je files, vind je het dichtstbijzijnde tankstation of een handige parkeerplaats. 

Vervoersoplossingen voor joúw branche

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.