Je bedrijfswagen perfect op maat

Omdat je bedrijf uniek is. Omdat jouw dagelijkse werkzaamheden vragen om specifieke oplossingen. En... omdat je gewoon kwaliteit wilt leveren. Daarom bieden wij carrosseriebouw op maat, zodat jij binnenkort in je ideale bedrijfsbus rijdt. 

Onze gecertificeerde ombouwpartners verzorgen voor iedere branche en elk bedrijf bedrijfswageninbouw en bedrijfswagenopbouw. Van Caddy en Transporter 6.1 tot Crafter en e-Crafter. Van open laadbak tot koelwagen die koelt op zonne-energie. Alles over carrosseriebouw

Tot € 1.500 ombouwvoordeel

Omdat je meer dan een gewone bus zoekt. Omdat je het maximale wilt meenemen op een klein rijbewijs. En... omdat een standaardoplossing niks voor jou is. Laat je adviseren over de opbouwmogelijkheden voor jouw onderneming en ontvang € 1.000 voordeel op alle ombouwmogelijkheden. Profiteer van € 1.500 ombouw voordeel als je kiest voor één van onderstaande ombouw van de genoemde maatwerkpartners:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze experts staan voor je klaar.

Voor elke bedrijfswagen de juiste ombouw

Voor elke bedrijfswagen de juiste ombouw

Stappenplan voor een bedrijfswagen op maat

Het begint allemaal bij het selecteren van een bedrijfswagen die past bij jouw wensen qua grootte en uitvoering. Denk hierbij aan een behendige Caddy, Transporter 6.1 of een uitgebreide Crafter.

Bedrijfswageninrichting

Voor elk type Volkswagen Bedrijfswagen en voor elke branche maakt het merk Aluca van jouw voertuig een efficiënt ingerichte werkplaats op wielen. Binnen het modulaire systeem Aluca zijn de diverse componenten slim op elkaar afgestemd. Grijpbakken voor losse onderdelen? Vergrendelbare lades waar jij grote gereedschappen veilig in opbergt? Of losse opbergkoffers die je in een handomdraai uit de bedrijfswageninrichting haalt en meeneemt naar jouw klus ter plaatse? Dat is allemaal mogelijk met het ALUCA kastensysteem.

Accessoires

Met ons grote assortiment aan Volkswagen Bedrijfswagens accessoires, pas je jouw bedrijfswagen helemaal aan naar jouw (werk)wensen. Je bedrijfswagen wordt immers vaak als mobiel kantoor, opbergruimte of kantine gebruikt. Het gros van de accessoires is speciaal voor onze bedrijfswagens ontwikkeld, daarom geldt hier bijna altijd twee jaar garantie op.

Een bedrijfswagen op maat, toegepast op jouw branche

In de zoektocht naar een bedrijfswagen wil je maar één ding: dat de wagen aansluit bij jouw bedrijf, branche en wensen. Bij Volkswagen begrijpen we dat geen beroep hetzelfde is en dat maatwerk de standaard is.

Veelgestelde vragen omtrent maatwerk

Informatie met betrekking tot de inrichtingseisen van taxi's kun je vinden in de Regeling voertuigen (Geldend van 01-01-2020 t/m heden).
De eisen staan vermeld in Bijlage VI Toelatingseisen taxi’sOpens an external link.