Slim vermogen opbouwen. Een eigen bus met een scherp maandbedrag.

Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease, is ontwikkeld voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil. Met Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease ben je:

  • Eigenaar van jouw bus. Daarnaast zijn de rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar.
  • Een vast bedrag per maand kwijt.
  • Voordeliger uit door de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in je financiering.
    Dit scheelt behoorlijk in je maandlasten.

Hoe regel je financial lease voor je bedrijfswagen?

Samen met de dealer bepaal je de looptijd van het financial leasecontract en het aantal kilometers per jaar.  Je ontvangt direct een offerte. Als alles naar wens is kun je het contract ondertekenen en wordt jouw bedrijfswagen besteld. Je krijgt een seintje wanneer je nieuwe Volkswagen bedrijfswagen voor je klaar staat. Wanneer je je laatste termijn voldaan hebt en de financiering volledig is afgelost wordt het financieringscontract ontbonden. Je kan er ook voor kiezen om de slottermijn door te financieren of bijvoorbeeld naar de dealer te gaan voor de aanschaf van je volgende Volkswagen. Samen met de Volkswagen bedrijfswagen dealer kun je dan weer een nieuwe financiering berekenen en aanvragen. Een aantal maanden voor het aflopen van je financieringscontract ontvang je meer informatie.

Lager maandbedrag door aflossingsvrije slottermijn

Over de aflossingsvrije slottermijn, betaal je gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Daardoor zijn de maandlasten een stuk lager dan bij een andere financiering. Een ‘slottermijn’ wordt altijd lager ingezet dan de te verwachte restwaarde. Wat er overblijft van de inruilwaarde na het betalen van de slottermijn houd je over voor de aanbetaling van je volgende Volkswagen bedrijfswagen. Zo rijd je om de paar jaar in een nieuwe bus met lage maandelijkse lasten.

Vrijblijvend Adviesgesprek

Ontvang vrijblijvend advies voor de financiering die het best past bij jouw onderneming past.

Financial lease per model

<b>Financial lease per model</b>
Caddy Cargo Financial lease
Transporter 6.1 Financial lease
Crafter Financial lease
e-Crafter Financial lease

Financial lease prijs:

Caddy Cargo
Vanaf € 179 per maand

Transporter 6.1
Vanaf € 235 per maand

Crafter
Vanaf € 299 per maand

e-Crafter
Vanaf € 679 per maand

Aanschafprijs:

€ 15.350

€ 20.200

€ 25.550

€ 56.700

Looptijd:

48 maanden

48 maanden

48 maanden

72 maanden

Zelf berekenen:

Caddy Cargo Financial lease

Caddy Cargo
Vanaf € 179 per maand

Transporter 6.1 Financial lease

Transporter 6.1
Vanaf € 235 per maand

Crafter Financial lease

Crafter
Vanaf € 299 per maand

e-Crafter Financial lease

e-Crafter
Vanaf € 679 per maand

1.
Het termijnbedrag is indicatief. Aan de berekening kunnen geen rechten ontleend worden. Vraag je dealer voor een berekening op maat.

Leasecalculator

Voeg de aanschafprijs van jouw gewenste model in en bereken zelf je financial-leasebedrag.

Veelgestelde vragen Financial Lease

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.