Bestelbus Volkswagen
Bestelbus Volkswagen
Bestelbus Volkswagen

Bestelbus van Volkswagen Bedrijfswagens

Bestelbus als bedrijfwagen

Ben je op zoek naar een betrouwbare bestelbus? Er zijn veel verschillende soorten bestelbussen voor jouw bedrijf. Op deze pagina vind je een overzicht van de bestelbussen van Volkswagen Bedrijfswagens zodat je een goede keuze kunt maken. Onder deze categorie vallen de modellen: Caddy, Transporter 6.1 en Crafter. Wij leveren geschikte bestelwagens voor elke situatie en voor alle wensen. 

Aspecten van een bestelbus

Inhoud & hoogte laadruimte

Het kiezen van een bestelbus die bij jouw bedrijf past valt of staat met de juiste inhoud en hoogte van het laadruim. Maar dat we hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Wel handig om te weten: er zijn meerdere uitvoeringen van onze Volkswagen bestelbussen. Wil je precies weten wat daar de technische gegevens van zijn? Bekijk de documenten hier. 

Highlights per bestelbus

Caddy

De Volkswagen Caddy is een van de meest ingezette bedrijfswagens door hardwerkende vakmannen en -vrouwen. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Om deze succesverhalen in de toekomst voort te zetten, ontwikkelden we een volledig nieuwe Caddy. De Caddy Cargo. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van nieuwe assistentiesystemen tot digitale cockpit. Zelfs de garantie hebben we verlengd naar 4 jaar. De nieuwe Caddy Cargo is nu te bestellen en leverbaar voor een vanaf prijs van € 14.700. De Caddy Cargo is volledig samen te stellen naar jouw wens, zo kies je bijvoorbeeld voor achterdeuren met of zonder ruit, ErgoComfort-stoelen en Armleuningen voor bestuurders- en bijrijdersstoel. Bovendien kies je voor één van de verschillende uitrustingslines die het best bij jouw onderneming past.

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.