Bestelbus Volkswagen
Bestelbus Volkswagen
Bestelbus Volkswagen

Bestelbus van Volkswagen Bedrijfswagens

Bestelbus als bedrijfwagen

Ben je op zoek naar een betrouwbare bestelbus? Er zijn veel verschillende soorten bestelbussen voor jouw bedrijf. Op deze pagina vind je een overzicht van de bestelbussen van Volkswagen Bedrijfswagens zodat je een goede keuze kunt maken. Onder deze categorie vallen de modellen: Caddy, Transporter 6.1 en Crafter. Wij leveren geschikte bestelwagens voor elke situatie en voor alle wensen. 

Aspecten van een bestelbus

Inhoud & hoogte laadruimte

Het kiezen van een bestelbus die bij jouw bedrijf past valt of staat met de juiste inhoud en hoogte van het laadruim. Maar dat we hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Wel handig om te weten: er zijn meerdere uitvoeringen van onze Volkswagen bestelbussen. Wil je precies weten wat daar de technische gegevens van zijn? Bekijk de documenten hier. 

Highlights per bestelbus
  • Caddy bestelwagen
    Caddy bestelwagen

Caddy

  • Caddy bestelwagen
    Caddy bestelwagen

Als je al jarenlang de favoriet bent onder vakmensen, wil je dat ook blijven. Daarom is de Volkswagen Caddy uitgerust met dezelfde innovaties die de nieuwste Volkswagen personenauto’s ook hebben. We kunnen het dan toch niet laten. Maar nog belangrijker is dat je Caddy wel tegen een stootje kan. De deuren zijn bijvoorbeeld uitgerust met zware scharnieren en extra stevige grepen. Voor de rest kun je de Caddy helemaal aanpassen naar jouw wensen. Zo kun je kiezen voor schuifdeuren, achterdeuren of voor een achterklep met of zonder raam. Een laadruimte met zes bindogen wordt standaard meegeleverd, maar je kunt ook kiezen voor de Caddy Maxi Gesloten bestelwagen en dan heb je er zelfs acht. Voeg 4MOTION aan je Caddy toe, een systeem dat ervoor zorgt dat de achterwielen ook meedoen als je voorwielen slippen, en je trotseert slechte, modderige, natte en zelfs besneeuwde wegen. Kortom, met de Caddy vlieg je door weer en wind.

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.