Bestelbus Volkswagen

Bestelbus van Volkswagen Bedrijfswagens

Bestelbus als bedrijfwagen

Ben je op zoek naar een betrouwbare bestelbus? Er zijn veel verschillende soorten bestelbussen voor jouw bedrijf. Op deze pagina vind je een overzicht van de bestelbussen van Volkswagen Bedrijfswagens zodat je een goede keuze kunt maken. Onder deze categorie vallen de modellen: Caddy, Transporter 6.1 en Crafter. Wij leveren geschikte bestelwagens voor elke situatie en voor alle wensen. 

Aspecten van een bestelbus

Inhoud & hoogte laadruimte

Het kiezen van een bestelbus die bij jouw bedrijf past valt of staat met de juiste inhoud en hoogte van het laadruim. Maar dat we hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Wel handig om te weten: er zijn meerdere uitvoeringen van onze Volkswagen bestelbussen. Wil je precies weten wat daar de technische gegevens van zijn? Bekijk de documenten hier. 

Crafter

De Crafter gesloten bestelwagen is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes en drie verschillende hoogten. Hoe langer en hoe hoger de bestelbus is, hoe groter de inhoud van de laadruimte uiteraard is. Zo heeft de Crafter met middellange wielbasis(L3) een inhoud van 9,9 m3 tot 11,3 m³, de inhoud van de Crafter met lange wielbasis(L4) is 14,4 m3 tot 16,1 m³ en de Crafter met lange wielbasis en overhang(L5) heeft een inhoud van 16,4 m³ tot 18,4 m³.

De interieurhoogte van de uitvoering met een normaal dak(H3) is 1.726 mm, met een hoog dak(H4) 1.961 mm en met een super hoog dak(H5) heeft het een interieurhoogte van 2,196 mm.  

Transporter 6.1

De Transporter 6.1 gesloten bestelwagen is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes en twee verschillende hoogtes. De inhoud van de Transporter met korte wielbasis en normaal dak is 5,8 m³ en met een hoog dak is dat 6,7 m³. De Transporter 6.1 met lange wielbasis heeft een inhoud van 6,7 m³ bij een normaal dak en met een hoog dak is dat 9,3 m³. De interieurhoogte voor een normaal dak is 1.410 mm en bij een hoog dak is dat 1.940 mm.

Caddy Cargo

De Volkswagen Caddy is een van de meest ingezette bedrijfswagens door hardwerkende vakmannen en -vrouwen. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Om deze succesverhalen in de toekomst voort te zetten, ontwikkelden we een volledig nieuwe Caddy. De Caddy Cargo. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. De Volkswagen Caddy Cargo is ook verkrijgbaar als Maxi versie met nóg meer laadruimte. De Caddy Cargo heeft een maximaal laadvermogen van 752 kg en een laadvolume van 3,1 m³. Bij de Caddy Cargo Maxi is dit laadvermogen zelfs 800 kg en laadvolume 3,7 m³. Ook wordt deze geleverd met een 140 mm bredere schuifdeur, geschikt voor het inladen van een Europallet.

Highlights per bestelbus

Caddy

De Volkswagen Caddy is een van de meest ingezette bedrijfswagens door hardwerkende vakmannen en -vrouwen. Iedere dag worden met de Caddy duizenden klussen met succes geklaard. Om deze succesverhalen in de toekomst voort te zetten, ontwikkelden we een volledig nieuwe Caddy. De Caddy Cargo. Nooit eerder hebben we zoveel vernieuwd. Van nieuwe motoren tot bredere schuifdeuren, van nieuwe assistentiesystemen tot digitale cockpit. Zelfs de garantie hebben we verlengd naar 4 jaar. De nieuwe Caddy Cargo is nu te bestellen en leverbaar voor een vanaf prijs van € 14.700. De Caddy Cargo is volledig samen te stellen naar jouw wens, zo kies je bijvoorbeeld voor achterdeuren met of zonder ruit, ErgoComfort-stoelen en Armleuningen voor bestuurders- en bijrijdersstoel. Bovendien kies je voor één van de verschillende uitrustingslines die het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie per model

Meer informatie per model

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.