Schadeherstel Volkswagen Bedrijfswagens

Schadeherstel

--:--

Specialistisch schadeherstel door Volkswagen Bedrijfswagens Merkzeker

Autoschade: niemand zit erop te wachten, maar helaas kan het op de weg altijd misgaan. Om de nasleep van bijvoorbeeld blikschade zo snel en goed mogelijk te laten verlopen, is er Volkswagen Bedrijfswagens MerkZeker schadeherstel.

Carrosserieschade

Zorgeloos schade aan de carrosserie van jouw bedrijfswagen laten herstellen door jouw vertrouwde dealer met behulp van MerkZeker schadeherstel. Eén telefoontje naar jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer is voldoende.

Kleine schade

Met Slim Schadeherstel® hebben we een methode ontwikkeld waarmee we de Volkswagen-rijders verder helpen. Want niet iedere schade is zo groot dat jij meteen flink te portemonnee moet trekken. Voor een kleine prijs herstellen we bijvoorbeeld een kleine deuk, kras of andere beschadiging.

Ruitschade

De ruiten van jouw auto vormen een onmisbaar onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadigde ruit verliest echter zijn beschermende werking. Een sterretje kan al snel doorscheuren tot een flinke barst. In dat geval moet de hele ruit worden vervangen. Laat het niet zover komen, maar schakel tijdig de specialist voor ruitschade in: jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.