15% voordeel voor Volkswagen Bedrijfswagens ouder dan 5 jaar met Economy Service

Economy Service 

15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen voor bedrijfswagens van 5 jaar of ouder

15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen voor bedrijfswagens van 5 jaar of ouder

Bedrijfswagen ouder dan 5 jaar?
15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen1 

Met Economy Service krijg je altijd 15% voordeel als je Volkswagen bedrijfswagen 5 jaar of ouder is. Op onderhoud en de vervanging van bijvoorbeeld remmen en de distributieriem. Altijd gedaan door speciaal opgeleide Volkswagen monteurs, die werken met door de fabriek voorgeschreven gereedschap en originele onderdelen. Zo is de kwaliteit en de veiligheid optimaal gewaarborgd. En blijft je Volkswagen een échte Volkswagen.

Economy Service. Voor mekaar. Met Volkswagen Bedrijfswagens.

Wat voor onderhoud heeft je bus nodig?

Wat voor onderhoud heeft je bus nodig?

Wat voor onderhoud heeft je bus nodig?

Vul je kenteken en de kilometerstand van je bus in om een zo goed mogelijk onderhoudsadvies met indicatie van de bijbehorende onderhoudsprijzen te zien.

De Extra voordelen van Economy Service

4 jaar garantie op reparaties

Omdat je moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze onderdelen én het vakmanschap van onze monteurs. Daarom krijg je 4 jaar garantie op alle reparaties die door de officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer aan de auto zijn verricht. De garantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

Onderhoud door gekwalificeerde monteurs

Omdat je gewoon altijd op je bus wilt kunnen bouwen, wordt onderhoud en reparatiewerk uitgevoerd door de mensen die je Volkswagen bedrijfswagen door en door kennen. Speciaal opgeleid, gecertificeerd en met liefde voor hun vak. Als je iets doet, moet je het goed doen.

Gratis pechhulp in Europa. Dag en nacht

Omdat je bedrijf nooit stilstaat, staan we 24/7 voor je klaar. Zolang je bus onderhoud heeft gehad bij de Volkswagen dealer, dus volgens fabrieksvoorschrift, kun je gebruikmaken van gratis pechhulp binnen Europa.

Plan een werkplaatsafspraak 

Op basis van je kenteken is het mogelijk om de onderhoudskosten van jouw bedrijfswagen in beeld te brengen. Kies vervolgens een tijdstip dat voor jou uitkomt en maak een afspraak.Veelgestelde vragen Economy Service

De voordelen van onze Altijd Door Service

Omdat een buitengewone bus buitengewone service verdient. Omdat je een hekel hebt aan verrassingen die geld kosten. En… omdat je gewoon zonder zorgen de weg op wilt. Daarom krijg je nu 2 jaar garantie op onderhoud en zelfs 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. Dat betekent heel lang, heel relaxed rijden, zolang jij je bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer laat onderhouden. Dus is er iets met je bus? Wij lossen het op.

4 jaar garantie op reparaties. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

  • Profiteer van 2 jaar garantie op onderhoud en 4 jaar garantie op reparaties
  • Tot wel 12 jaar garantie op de carrosserie
  • Voorwaarde: onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagen dealer
  • Reparatie door Volkswagen experts
  • Extra: gratis pechhulp in bijna heel Europa, ook in je eigen woonplaats

Bekijk de garantievoorwaarden