Pech onderweg
Pech onderweg
Pech onderweg

Pech onderweg

Gratis pechhulp in heel Europa

Tijdens de fabrieksgarantie van je Volkswagen bedrijfswagen profiteer je van gratis pechhulp in heel Europa. En wanneer je jouw Volkswagen bedrijfswagen door ons laat onderhouden, behoud je ook daarna het recht op gratis pechhulp. 

De gratis pechhulp geldt 24 uur per dag, in Nederland én Europa.

Neem contact op met je dealerOpens an external link

Update maatregelen Covid-19

Ook in onzekere tijden staan we klaar voor jou, zodat jij veilig de weg op kan wanneer dat moet. Het kan ook in deze tijd voorkomen dat je Volkswagen bedrijfswagen toe is aan een APK, onderhoud, reparatie of dat je winterbanden nog gewisseld moeten worden. Je kan hiervoor nog steeds op afspraak bij ons terecht. 

We doen er alles aan om de service, zoals je die van ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. De gezondheid van jou en onze medewerkers staat daarbij voorop. Wij volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

Wat te doen bij pech?

We helpen je snel weer op weg.

Bij pech bel je het gratis nummer 0800 555 70 00. Of je nu op je eigen oprit staat of waar dan ook in Nederland, en in bijna heel Europa. Sla het nummer op in jouw telefoon, dan ben je altijd zeker van hulpverlening door de dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer of een andere professionele hulpverlener in de buurt. 

Belangrijke informatie over Mobiliteitsservice

  • De Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice biedt jou 24/7 hulp bij pech onderweg in vrijwel heel Europa. Dus weigert jouw bedrijfswagen onverhoopt een keer, dan helpen wij je kosteloos en snel weer op weg. 
    Let op: mocht je met een caravan, aanhanger of vouwwagen op vakantie gaan, raden wij je aan een additionele reisverzekering af te sluiten. Een aanhangend voertuig valt namelijk buiten de dekking van de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice.
  • Moet je in het buitenland toch betalen voor vergoede hulpverlening? Vraag dan een rekening. Deze wordt in Nederland alsnog vergoed door de Volkswagen Bedrijfswagens dealer. 
  • Bewaar het Serviceboekje/Onderhoudsboekje in jouw auto. De stempels in dit boekje zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice is voldaan.

Veelgestelde vragen Mobiliteitsservice

In welke landen geldt de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice?

<b>In welke landen </b>geldt de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice?<br>

A - G

H - N

O - Z

België

Hongarije

Oostenrijk

Bosnië-Herzegovina

Ierland

Polen

Bulgarije

Italië

Portugal

Denemarken

Kroatië

Servië / Montenegro

Duitsland

Letland

Slovenië

Estland

Litouwen

Slowakije

Finland

Luxemburg

Spanje

Frankrijk

Macedonië

Tsjechië

Griekenland

Nederland

Zweden

Groot-Brittannië

Noorwegen

Zwitserland

België

Bosnië-Herzegovina

Bulgarije

Denemarken

Duitsland

Estland

Finland

Frankrijk

Griekenland

Groot-Brittannië