Pick-ups van Volkswagen Bedrijfswagens

Pick-up als bedrijfswagen

Ben je op zoek naar een betrouwbare pick-up voor je bedrijf? Volkswagen Bedrijfswagens biedt meerdere opties aan voor jou als vakman. Denk bijvoorbeeld aan de Crafter Pick-up, de Transporter 6.1 Pick-up, de Kipper of de stoere Amarok. Op deze pagina vind je de informatie over deze modellen om er achter te komen welke het beste past bij jouw wensen.

Aspecten van een pick-up

Highlights per pick-up

Crafter

Omdat de Crafter Pick-up voorzien is van tien sjorogen kun je altijd veilig je lading vastzetten. Je gereedschap en ander materiaal kun je gemakkelijk vervoeren met het slimme transportsysteem. Ook is er genoeg ruimte voor zes extra collega’s dankzij de 4-zitsbank op de tweede zitrij. Tot zover wat voor elke Crafter geldt. Waarin deze bedrijfswagen wel kan verschillen is de transmissie en het type motor. Daarin heb je ruim te kiezen en te combineren. Even opscheppen: onze 8 traps- automatische transmissie is de enige in zijn soort die kan worden gecombineerd met drie verschillende aandrijflijnen. 

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.