Pick-ups van Volkswagen Bedrijfswagens

Pick-up als bedrijfswagen

Ben je op zoek naar een betrouwbare pick-up voor je bedrijf? Volkswagen Bedrijfswagens biedt meerdere opties aan voor jou als vakman. Denk bijvoorbeeld aan de Crafter Pick-up, de Transporter 6.1 Pick-up, de Kipper of de stoere Amarok. Op deze pagina vind je de informatie over deze modellen om er achter te komen welke het beste past bij jouw wensen.

Aspecten van een pick-up

Kiepmogelijkheden

Met de Kipper kan je gemakkelijk ladingen lossen door middel van de kiepfunctie. Door het lange krulsnoer aan de afstandsbediening kan de gebruiker altijd zicht houden op de lading en de ruimte achter het voertuig tijdens het kiepen.

Laadoppervlakte

Als echte vakman wil je uiteraard weten welke spullen je allemaal in je pick-up kwijt kunt. Wel zo handig om daarom de exacte laadoppervlakte van onze verschillende bedrijfswagens te weten. Dus van klein naar groot: De laadoppervlakte van de Amarok is 2,52 m2, voor de Transporter Pick-up is dat 5,7 m2 en die van de Crafter Pick-up is 7,1 m2 voor de dubbele cabine, en 9,6 m2 voor de enkele. Tot zover de theorie, maar wat kun je daar nu praktisch in kwijt? Per model vind je hier een brochure waarin je kunt zien hoe de laadruimte zich verhoudt tot Europallets of rolcontainers. 

Highlights per pick-up

Crafter

Omdat de Crafter Pick-up voorzien is van tien sjorogen kun je altijd veilig je lading vastzetten. Je gereedschap en ander materiaal kun je gemakkelijk vervoeren met het slimme transportsysteem. Ook is er genoeg ruimte voor zes extra collega’s dankzij de 4-zitsbank op de tweede zitrij. Tot zover wat voor elke Crafter geldt. Waarin deze bedrijfswagen wel kan verschillen is de transmissie en het type motor. Daarin heb je ruim te kiezen en te combineren. Even opscheppen: onze 8 traps- automatische transmissie is de enige in zijn soort die kan worden gecombineerd met drie verschillende aandrijflijnen. 

1.
Het laadvermogen is gebaseerd op basis van rijbewijs C(1). Het maximaal laadvermogen op basis van rijbewijs B is 1.000 kg.

Pick-up met dubbele cabine

Neem materiaal en je complete team mee naar de klus. Onze bedrijfswagens zijn ook verkrijgbaar met een dubbele cabine.  Zo heb je ruimte voor vijf personen in de Amarok, in de Transporter voor zes en zelfs zeven personen in de Crafter.

Meer informatie per model

Meer informatie per model

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.