De Transporter gesloten bestelwagen. Méér... van hetzelfde.

70 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter gesloten bestelwagen. Een bestelbus die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. Daar is 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Denkt u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra kilometers op 1 liter diesel weg, dan is de bestelbus net als zijn voorgangers. Bij het kopen van de Transporter gesloten bestelbus krijg je dus méér… van hetzelfde. 

Een Transporter voor elke branche.
Bekijk de mogelijkheden voor uw branche.

De Transporter is verkrijgbaar in verschillende carrosserievormen en is geschikt om naar wens om te bouwen. Van een handig opbergsysteem voor uw gereedschap tot een volledige ombouw naar (Solar)koelwagen.

Onze 7 Servicebeloften. 
Beloften waar u ons aan kunt houden.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij weten dat service nooit goed uitkomt, daarom hebben we bedacht hoe we u flexibeler van dienst kunnen zijn.

De cabine met het slimme opbergsysteem.

De Transporter is consequent zó ingericht dat hij in de dagelijkse praktijk optimaal presteert. Voor een goed verloop van een lange werkdag biedt de cabine 16 opbergmogelijkheden. De vakken zijn logisch gegroepeerd, gemakkelijk te bereiken en dankzij een hoogwaardige afwerking bijzonder robuust. Individuele instelmogelijkheden bieden de bestuurder een zitpositie die perfect past. Comfortabel zijn ook de nieuwe infotainmentsystemen. Dankzij de allermodernste technieken blijft u in de Transporter ook onderweg optimaal verbonden. Om smartphones en andere elektrische apparaten op te laden, kan de Transporter als optie voorzien worden van een tweede 12-voltaansluiting.

Tweezits bijrijdersbank met opbergvak.

Alle Transporter pick-ups en chassis worden standaard geleverd met een 2-zits bijrijdersbank. Indien gewenst wordt de rugleuning voorzien van een uitklapbaar opbergvak.

Radio en Navigatie.

In de Transporter is de nieuwste generatie multimedia leverbaar. Behalve de “Composition Audio”, “Composition Colour” en “Composition Media” radiosystemen is ook het “Discover Media” navigatiesysteem beschikbaar, waarvoor toekomstige navigatie-updates gratis zijn.


Connectiviteit.

Via de USB-poort kunnen externe media (zoals MP3-speler) aangesloten worden. Bovendien maakt de Bluetooth-functie voor mobiele telefoons handsfree bellen mogelijk.

Car-Net.

Car-Net, de mobiele online diensten van Volkswagen die ervoor zorgen dat u onderweg verbonden bent. Guide & Inform bevat toepassingen die u tijdens de reis beter informeren door altijd de meest actuele informatie naar uw bedrijfswagen te sturen. App-Connect zorgt ervoor dat u tijdens het rijden gebruik kunt maken van geselecteerde apps op uw smartphone.

In de pers.

De Transporter is flink aan de tand gevoeld door de pers. Bekijk hieronder de (video-)verslagen.

Bestelauto

"De nieuwe Transporter is een nieuw hoofdstuk in wat al decennia een succesverhaal is."


Lees meer...

RTL Transportwereld

De nieuwe Transporter is gereden door RTL Transportwereld. Bekijk het videoverslag.


Lees meer...

Autoweek

"Al met al een bestelwagen die even uitgerijpt aanvoelt als-ie ook werkelijk is."


Lees meer...

Front Assist noodremassistent.

Dit systeem verkleint de kans op aanrijdingen, zelfs tot snelheden van 150 km/h. Detecteert continu de afstand tot aan het voorliggende voertuig en zal in een uiterst geval zelfstandig een noodstop uitvoeren. Front Assist noodremassistent wordt geleverd i.c.m. Adaptive Cruise Control (ACC).1), 2), 5)

Inhaalassistent 'Side Assist'.

Waarschuwt bij het wisselen van rijstrook middels een signaal in de buitenspiegel dat zich in de dode hoek een door de sensoren herkend voertuig bevindt.1), 2)

Multi-Collision Braking System.

Behoort tot de standaarduitrusting op alle Transporter modellen. Dit systeem stelt na een aanrijding de remmen in werking, om een tweede aanrijding te voorkomen.1)

Light Assist grootlichtassistent.

Boven 60 km/h en in volledige duisternis schakelt het systeem automatisch grootlicht in. En schakelt automatisch grootlicht uit als er voor- of tegenliggers zijn, om te voorkomen dat zij verblind worden.2)

Mistlampen met geïntegreerde bochtverlichting.

Zorgen bij slecht weer voor optimaal zicht. In de bocht verlicht de binnenste lamp de wegberm.1), 2)

Adaptive Cruise Control (ACC).

Houdt automatisch afstand op voorliggers tot een door de bestuurder ingestelde afstand. ACC meet met een sensor de afstand (tot 120 m) en de snelheid ten opzichte van voorliggers en houdt zo automatisch de vooraf ingestelde afstand vast.1), 2), 5) ACC wordt geleverd i.c.m. Front Assist noodremassistent.

Vermoeidheidsherkenning.

Suggereert met optische en akoestische waarschuwingssignalen wanneer de bestuurder er verstandig aan doet een pauze te nemen, bijvoorbeeld bij afwijkende stuurpatronen.1)

Remassistent.

Herkent dat er een noodstop wordt gemaakt. De auto wordt dan sneller afgeremd en komt daardoor eerder tot stilstand.

Rear View achteruitrijcamera.

Geeft een duidelijk beeld van de ruimte achter de auto en helpt bij het parkeren. De achteruitrijcamera is alleen leverbaar in combinatie met een achterklep en het multimediasysteem Composition Colour, Composition Media of Discover Media.2)

Parkeerhulp.

Waarschuwt bij het inparkeren akoestisch voor herkende obstakels aan de voor- en achterzijde en toont de afstand tot de obstakels op het display.2), 3)

De nieuwste generatie motoren.

De nieuwste motorengeneratie biedt u met elke motor een bijzonder laag brandstofverbruik - en dat zonder aan rijplezier in te boeten. Benieuwd naar de verbruikscijfers van de Transporter? Bekijk dan nu de technische gegevens.


BlueMotion Technology.

De nieuwe generatie TDI-motoren met emissienorm Euro 6 zijn standaard voorzien van BlueMotion Technology. Dit systeem bestaat uit: een start-/stopsysteem, een recuperatief remsysteem en banden met lage rolweerstand.

Dynamic Drive Control (DCC).

Biedt de berijder de mogelijkheid om het onderstel van de Transporter Gesloten bestelwagen met een simpele druk op de knop in te stellen voor een betere wegligging. Er zijn 3 standen: Normal, Comfort en Sport.

Volkswagen Bedrijfswagens accessoires: 
uw bedrijfswagen nóg rijker uitgerust.

Met ons grote assortiment aan accessoires kunt u uw auto helemaal aan uw (werk)wensen en eisen aanpassen. Een groot deel van de accessoires, zijn speciaal voor Volkswagen Bedrijfswagens ontwikkeld, en daarom geldt hier ook bijna altijd twee jaar garantie. Bekijk hier onze uitgebreide selectie voor uw Transporter.


Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.